Vanhatapio & Saksin Rähinälle suunnittelema mallisto tulee tänään myyntiin

Rähinä Records tuo markkinoille uudentyyppisen, tässä ajassa olevan fanituote-malliston. Ensimmäisen Rähinä Collabon takana on luova toimisto Vanhatapio & Saksi, jonka suunnittelijat Tiia Vanhatapio ja Miika Saksi ovat luoneet graafisen ja puhdaslinjaisen RHN REX -nimeä kantavan malliston. RHN REX –mallisto tulee myyntiin Rähinän verkkokauppaan 23. lokakuuta.

Luova toimisto Vanhatapio & Saksi on perustettu 2011, ja on uuden ajan konseptuaalinen suunnittelutoimisto. Toimiston kädenjälki on perustajiensa näköistä, tinkimätöntä sekä aitoa. Tämä suunnittelijoiden tinkimättömyys ja aitous oli yksi merkittävimmistä asioista Rähinälle, kun ensimmäisen Collabo –malliston yhteistyö käynnistettiin elokuun alussa, kertoo Rähinä Dan ”Uniikki” Tolppanen.

Minimallisto koostuu vaatteista ja asusteista. Tuotteet on suunniteltu urbaaneille ihmisille, niin nuorille kuin aikuisille, sukupuoleen katsomatta korkealaatuisista materiaaleista. Mustanpuhuvan tyylikäs latinalaisista symboleista ammentava printtisuunnittelu sekä nimi RHNREX kumartaa kauas historian kuninkaisiin (REX) ja sotureihin.

”Mun mielestä tän henkiset kollaboraatiot on ajan kuva ja on hienoa, että

Rähinä valitsi juuri meidät toteuttamaan tätä uutta visiota”, Tiia Vanhatapio kertoo.

”Olisin itse valmis maksamaan rahaa malliston jokaisesta tuotteesta. Musta tuntuu, että harva suomalainen suunnittelija kuitenkaan loppupeleissä ajattelee niin”, Miika Saksi täydentää.

”Tuotteet ovat simppeleitä ja tyylikkäitä, ne ovat brändimme näköisiä, ja juuri sitä mitä urbaanin muodin tällä hetkellä pitää ollakin”, Tolppanen hehkuttaa.

Tuotteet tulevat myyntiin Rähinän verkkokauppaan osoitteeseen livevaruste.com. Myynti alkaa tänään 23.10. ja tuotteita on saatavilla rajoitetusti.

Rähinä Records Oy:n perustamisesta tuli viime vuonna kuluneeksi kymmenen vuotta. Yrityksen perustivat vuonna 2003 Fintelligenssistä tuttu duo Elastinen ja Iso H yhdessä Kapasiteettiyksikön jäsenten Uniikin, Andun ja Tasiksen kanssa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii iki-positiivinen Kimmo ”Elastinen” Laiho. Rähinä Recordsin artisteja ovat muun muassa Brädi, Elastinen, Uniikki, Iso H, Timo Pieni Huijaus ja Spekti.

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Essi Kivitie
Puhelin: 043 8200997
essi@rahina.com

Kuvauslainat:
Emmi Hänninen
puhelin 040 911 6077
emmi@rahina.com