Uniikki julkaisee tänään uuden singlen ”Korkki Kii feat. Archie Cruz”

Uniikilta julkaistaan tänään uusi single, joka on artistin mukaan omistettu hänen isälleen. Artisti kertoo kyseisen kappaleen olevan koko hänen uransa henkilökohtaisin teos, ja toivookin kappaleen herättelevän muita siihen todellisuuteen, millaisia seurauksia liiallisella alkoholin käytöllä voi olla. Biisissä on mukana feattaamassa Santa Cruz -yhtyeestä tuttu Archie Cruz.

“Korkki Kii -kappale on tehty kunnianosoituksena mun isälle. Hänellä tulee nyt ystävänpäivänä 13 vuotta ilman tippakaan, ja olen niin ylpeä tästä, että halusin kiittää häntä biisin muodossa. Isä on aina ollut kiltti ja hyvä vanhempi, mutta hänen alkoholin käyttönsä takia otimme yhteen, etenkin kun olin teini-iässä. Kuitenkin hänen lopetettua koen, että suhteemme on parantunut todella paljon”, avautuu Uniikki.

Uniikki kertoo, että Suomessa todella useassa perheessä esiintyy alkoholismia, mutta asiasta vaietaan laajalti. Uniikki halusi tämän biisin kautta tuoda aiheen esille, ja etenkin osoittaa, että myös näistä ongelmista on mahdollista selvitä. Hän toivoo kyseisen biisin tavoittavan myös vanhemmat ja saavansa heidät ajattelemaan, miten liiallinen alkoholin käyttö satuttaa aina myös muuta perhettä.

“Voisin sanoa, että kappale on koko urani henkilökohtaisin teos. Oli hienoa saada mukaan myös Santa Cruz -bändin Archie, joka toimittaa kertosäkeen niin vahvasti ja tunteella mikä tällaiseen kappaleeseen kuuluukin”, fiilistelee Uniikki.

Kuuntele uusi single Korkki Kii feat. Archie Cruz täältä 
Uniikki Facebook
Uniikki Instagram
Uniikki Twitter
Snapchat DANIUNIIKKI

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Essi Kivitie / Rähinä Records
essi@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com