Uniikin uusi single ja musiikkivideo Ota Selfie julkaistaan tänään 14. marraskuuta

Ota Selfie -biisi on Uniikin Pienen Miehen Isot Hitit -kokoelman toinen singlejulkaisu. Selfiestä on tullut aikamme ilmiö ja Uniikki halusi tehdä faneille biisin kyseisen teeman ympärille. Artisti pyysi fanejaan lähettämään tätä musiikkivideota varten omia selfie -kuviaan hänen kanssaan tai hänen keikoiltaan. Uniikilla on laaja ja aktiivinen fanikunta ja kuvia saatiin lähes 1000 kappaletta. Kuvia on hyödynnetty myös Uniikin uuden kokoelmalevyn albuminkansissa. Videolla vilahtaa myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä kuten mm. Duudsonit, Hans Välimäki, Kasmir, Spekti, Iso H ja Elastinen. Kokoelma julkaistaan 28. marraskuuta ja se sisältää Uniikin suurimmat hittibiisit vuosien varrelta.

Uniikki kertoo, että idea kappaleeseen syntyi eräällä keikalla jolla hän oli ottamassa itsestään selfietä, ja hoki samalla ”ota selfie, ota ota selfie”. Joku faneista sanoi, että tuosta tulisi mahtava biisi, kun muutkin fanit komppasivat ideaa, ajattelin, että miksikäs ei.

Pienen Miehen Isot Hitit -kokoelma sisältää laajan otannan Uniikin hittibiisejä. Kokoelman biisit ovat täynnä positiivista energiaa, intensiivisiä riimejä sekä biittejä. Kokoelma antaa hyvän läpileikkauksen artistin tuotannosta.

Artistina Uniikki on ollut erittäin ahkera ja tuottelias. Hän on julkaissut yhteensä viisi sooloalbumia, ja hän kertoo, että on aloittanut myös uuden albumin tuottamisen, joka julkaistaan kesällä 2015. Artisti on keikkaillut tiuhaan koko vuoden ja loppuvuosi menee tiiviisti keikkaillen sekä studiossa uutta musiikkia luoden.

Uniikki sai uransa ensimmäisen kultalevyn #kylänmies-albumin singlejulkaisusta Pätkätöis. Kappale soi ahkerasti radiokanavilla koko viime syksyn ajan ja sitä on kuunneltu Rähinän Youtube-kanavalla yli kaksi miljoonaa kertaa.
Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Essi Kivitie / Rähinä Records
puh. +358 43 8200 997
essi@rahina.com
www.rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com
www.rahinalive.com