Uniikin ja Diandran yhteinen musiikkivideo ja single ”Niin Hyvä On” julkaistaan tänään

Uniikin kokoelmalevyn ensimmäinen singlelohkaisu ja musiikkivideo ”Niin Hyvä On” julkaistaan 9. toukokuuta. Biisillä vierailee vahvaääninen  ja upea Diandra, joka on ihastuttanut koko kevään ajan suurta yleisöä Tähdet Tähdet –ohjelmassa. Musiikkivideo kuvattiin Dubaissa huhtikuun lopussa, jotta saatiin luotua lämpöä hehkuvaa kesätunnelmaa videon tarinaan. Uniikin tahti on hengästyttävä, kokoelmalevyn lisäksi artisti valmistelee kuudetta sooloalbumiaan, joka julkaistaan ensi keväänä.

Nyt syksyllä julkaistavalle kokoelmalle kerätään yhteen Uniikin kunkin albumin suurimmat hittibiisit sekä musiikkivideot. Levylle on vanhojen hittien lisäksi tulossa myös uutta materiaalia.

”Niin Hyvä On -biisin piti tulla jo #kylänmies albumille, mutta oli erittäin hyvä, että biisi tulee ulos vasta nyt, koska ehdimme vielä hioa sitä ja saada sen nyt kesäksi ulos upean videon kanssa”, Uniikki kertoo.

”Videosta tuli poikkeuksellisen hieno, koska Dubai tarjosi kuvauksille upeat puitteet. Video on arvatenkin kesäinen ja nostattaa varmasti hymyn katselijan huulille”, Uniikki hehkuttaa.

Uniikki
kertoo, että musiikki on ehdottomasti hänen tärkein keinonsa ilmaista itseään. Tällä hetkellä artistilla on menossa todella luova kausi ja uutta materiaalia syntyy viikoittain. Uniikki on julkaissut viimeisen viiden vuoden aikana vuosittain uutta musiikkia, ja nyt tavoitteena on saada heti ensi vuoden alkuun uusi levy markkinoille.

Katso musiikkivideo Niin Hyvä On feat. Diandra täältä
Keikat Uniikki

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:

Essi Kivitie / Rähinä Records

puh. +358 43 8200 997

essi@rahina.com