Tv-tähdet Arman Alizad ja Aku Hirviniemi sekä Salkkari-kaunotar Oona Kare keskellä murhamysteeriä musiikkivideolla

Tänään julkaistaan Spektin 16. kesäkuuta julkaistun Juna feat. Tasis -sinkun musiikkivideo. Tänään julkaistava musiikkivideo jatkaa artistin aikaisemmiltakin musiikkivideoilta tuttua Spektistanin tarinaa. Lahjakas muusikoista ja näyttelijöistä koostuva näyttelijäryhmä kruunaa Suomen Rautatiemuseon kauniissa ympäristössä kuvatun videon. Rooleissa nähdään useita tunnettuja artisteja ja näyttelijöitä, kuten Arman Alizad, Aku Hirviniemi, Jimi Constantine ja Salatuista Elämistäkin tuttu näyttelijä Oona Kare.

Video on saanut inspiraationsa 1800-luvun loppuun sijoittuvasta Sherlock Holmes salapoliisisarjasta. Kameran takana loistava Vaisto Creativen tuotantotiimi.

”Oli äärimmäisen hauskaa päästä pitkästä aikaa taas tekemään musiikkivideota! Toivon että fanit odottavat lopputulosta yhtä paljon kuin minä”, hehkuttaa Spekti.

”Aiemmissa videoissa on seurattu muun muassa Spektistanin diktaattorin edesottamuksia. Nyt puolestaan ”Etsivä Näätä – Tapaus junassa” –nimisellä videolla pääosissa ovat Etsivä Näätä ja hänen apurinsa Tohtori Myyrä”, jatkaa Spekti.

Spektin aikaisemmat musiikkivideot ovat olleet super suosittuja ja ovatkin keränneet hurjat määrät katselukertoja. ”Juomalaulu” musiikkivideo on saavuttanut YouTubessa 7,6 miljoonaa katselua ja ”Macho Fantastico” musiikkivideota on katsottu noin 6 miljoonaa kertaa.

Trilogia-yhtyeessä alalla aloittaneen Spektin kuusivuotinen sooloura on ollut menestyksekäs. Mies on myynyt platinaa sinkuillaan Teen Mitä Haluun ja Macho Fantastico, sekä tuplaplatinaa sinkullaan Juomalaulu. Singlet Flipperi, Räikkösluokan Jahti, Eniten Vituttaa Kaikki ja Vinkkii DJ:lle ovat myös ylittäneet reilusti kultarajan. Räppärin molemmat sooloalbumit Diktaattorimies ja Macho Fantastico ovat molemmat myyneet kultaa.

Viime vuonna Spekti julkaisi liudan Spotifyssa menestyneitä hittibiisejä. Himmee Bossi feat. Vilma AlinaHuomisen Huolia feat. Tasis sekä Vaikka Väkisin feat. Niila ovat striimanneet yhteensä lähes 4 miljoonaa kertaa. Spekti biisejä on striimattu Spotifyssa reilut 31 miljoonaa kertaa.

Katso musiikkivideo ”Juna feat. Tasis” täältä
Kuuntele uusi single ”Juna feat. Tasis” täältä
Spekti Facebook
Spekti Instagram
Spekti Twitter
Lataa promootiokuvat täältä

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
044 269 6072
mika@fullsteam.fi