Tommi Korpela tähdittää Spektin uutta Macho Fantastico -musiikkivideota

Tänään julkaistava kappale Macho Fantastico on ensimmäinen singlelohkaisu Spektin samannimiseltä sooloalbumilta joka julkaistaan 5. joulukuuta.  Artisti esittää uudella musiikkivideolla karismaattista sankaria, jota kaikki miehet peläten ihannoivat ja naiset rakastavat. Spektin videoilla on aina nähty suuri joukko näyttelijöitä ja julkisuudesta tunnettuja henkilöitä. Macho Fantastico videolla nähdään rooleissa mm. Tommi Korpela, Ilkka Heiskanen sekä Joonas Saartamo, jotka ovat keränneet yhteensä 4 Jussi-patsasta.

Spekti on tunnettu siitä, että hänen musiikkivideonsa ja albuminsa on vahvasti teemoitettu. Nyt Diktaattorimies teema on vaihtunut kuumiin latino-tunnelmiin. Spekti kertoo, että Macho Fantastico -teemaan on haettu inspiraatiota Mariachi-kulttuurista, vanhoista Zorro -elokuvista sekä samaa nimeä kantaneesta Fast Show -sketsistä.

Spektin esikoisalbumin singlet nousivat loistokkaasti mm. YleX:n ja NRJ:n listoille. Artisti sai elämänsä ensimmäisen platinalevyn Diktaattorimies-albumin Juomalaulu-singlestä. Kyseistä musiikkivideota on katsottu yli 3.4 miljoonaa kertaa Rähinän Recordsin Youtube-kanavalla. Hänen tähdittämänsä musiikkivideot ovat keränneet yhteensä yli 21 miljoonaa katselukertaa Youtubessa. Spekti onkin yksi Rähinän kuunnelluimmista artisteista digitaalisessa ympäristössä.

Kapasiteettiyksiköstä tuttu Tasis (Markku Wettenranta) vastasi Diktaattorimies-albumin tuotannosta ja herrojen hyvin sujuneen yhteistyön myötä yhteistyö jatkui Macho Fantastico-albumin kanssa.

”Kemiamme kohtaavat Tasiksen kanssa studiossa todella hyvin. Tästä toimii hyvänä esimerkkinä se, että herra on tälläkin levyllä fiittaamassa useissa kappaleissa. Mielestäni olemme saaneet kasaan edellistäkin levyä tiukemman paketin”, kertoo Spekti.

Spektin levyjulkkareita vietetään 5. joulukuuta Rähinä Liven yhteydessä Nosturissa. Tilaisuus on loppuunmyyty. Perinteiden mukaan kaikki Rähinän artistit suuntaavat virallisille jatkoille, jotka järjestetään tänä vuonna yhteystyössä Big Chips -klubin, Tebianin ja Y31:n kanssa.

Spekti:
Diktaattorimies (2013)
Macho Fantastico (2014)

Trilogia:
Työvoitto (2004)
Hakattu Kivestä 2007 (2014)

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Essi Kivitie / Rähinä Records
puh. +358 43 8200 997
essi@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com