Tänään julkaistaan Sami Saaren ja Elastisen yhteinen single Unelmien Luo

Rähinä Records julkaisee 23. toukokuuta Sami Saaren uuden singlen ja musiikkivideon ”Unelmien Luo”. Biisi on syntynyt yhteistyössä säveltäjä Timo Kiiskisen kanssa ja sen kruunaa Elastisen hieno feattaus. Unelmien Luo -single on selkeä ihmistä puolustava kappale, jossa kehotetaan tekemään töitä omien unelmien eteen eikä jäädä odottamaan ihmeiden tapahtuvan. Saari työstää parhaillaan uutta albumiaan, joka sisältää soul- ja hiphop-vivahteisia sävelmiä.

Sami Saari ja Rähinä Records ovat allekirjoittaneet artistisopimuksen, ja vuoden 2014 aikana tullaan levy-yhtiön kautta julkaisemaan uutta musiikkia Saarelta. Saari kertoo, että on tehnyt jo vuosien ajan yhteistyötä kotimaisten hiphop-artistien ja Rähinä-jengin kanssa, ja yhteistyön syventyminen Rähinän kanssa oli luonteva jatkumo. 

”Oma unelmani on jatkaa musiikin tekemistä niin kauan kuin se tuntuu hyvältä ja on palkitsevaa. Toiveena on, että saan tehdä töitä arvostamieni muusikkojen kanssa, julkaista musiikkia ja esiintyä ihmisille”, Saari kertoo.

Sami Saari on pitkän linjan artisti ja tunnettu mm. soolourastaan sekä monivuotisesta yhteistyöstään kotimaisten artistien kanssa.

Katso musiikkivideo Unelmien Luo täältä!

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Essi Kivitie / Rähinä Records
puh. +358 43 8200 997
essi@rahina.com