Tänään julkaistaan Negatiivisten Nuorten ensimmäinen single ja musiikkivideo ”Mä Oon Niin Ruma

Lahtelaiskolmikko Negatiiviset Nuoret julkaisevat 25.2. ykkössinglensä “Mä Oon Niin Ruma”. Idea räpin ja punkin yhdistämisestä syntyi, kun Eetu yllytti Ollia räppäämään punktaustalle. Musiikkivideon käsikirjoituksesta vastasi Artturi ja Toni ”Femboart” Hemmilä. Video on kokonaan artistien omaa käsialaa tuotannon toteutuksesta lähtien.

Mä Oon Niin Ruma -single sai ensisoittonsa YleX:n Uuden Musiikin illassa keskiviikkona 24.2.

Negatiiviset Nuoret terapoivat elämää pilke silmäkulmassa, josta kolmikon ykkössingle on loistava maistiainen. Kolmikko ei mieti imagoaan, tai sitä miltä pitäisi näyttää tai kuulostaa. Biisit syntyvät arjesta ja yhteisistä vitseistä, usein ihan huomaamatta.

”Oikeastaan me tehdään vaan omaa juttuamme, ja kun ihmiset diggaa, tulee uskomattoman hyvä fiilis,” kertoo Olli.

”Ja se, että saa tehdä just sitä mitä eniten maailmassa haluaa tehdä, on tosi vapauttavaa,” täydentää Eetu.

Negatiiviset Nuoret sai alkunsa, kun kolme lahtelaisnuorta päättivät yhdistää voimansa. Kolmikko oli toiminut musiikin parissa jo pitkään, kukin tahoillaan. Eetu on tuottanut ja soittanut kitaraa punkrock -piireissä, Artturi ja Olli puuhailleet räpin parissa. Ystäviä yhdisti musiikki ja tapa purkaa ajatuksia paperille. Kaikki loksahti kohdilleen, kun Eetu soitti Ollille punk -demon, johon räppäri ehdotti riimejä. Artturi lähti porukkaan mukaan, ja sillä tiellä ollaan.

Negatiiviset Nuoret
Olli: Räppäri, sanotukset 23 v.
Eetu: Tuottaja, kitara, laulu (kertsit) 23 v.
Artturi: Räppäri, sanotukset 24 .v

Livessä mukana:
Aleksi Määttänen: Basso
Jussi Seppänen: Toinen kitara

Kuuntele single Mä Oon Niin Ruma
Katso musiikkivideo Mä Oon Niin Ruma
Lataa promootiokuvat täältä
Negatiiviset Nuoret Bio
Facebook Negatiiviset Nuoret
Instagram Negatiiviset Nuoret

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Essi Kivitie / Rähinä Records
essi@rahina.com