Tänään julkaistaan kesäkumibiisin Tyynysotaa -musiikkivideo

Nelli Matulan, Vilma Alinan, Sini Yaseminin ja Ida Paulin Tyynysotaa biisi käynnisti viime viikolla vuoden 2017 Kesäkumikampanjan. Tänään torstaina 1. kesäkuuta julkaistaan biisin virallinen musiikkivideo. Videon ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet yhteistyössä lahjakas sisaruspari Viivi Huuska ja Cristal Snow. Artistit ovat heittäytyneet innolla omiin rooleihinsa. Hauskoissa cameo-rooleissa nähdään YleX Aamun iki-ihanat juontajat Viki ja Köpi. Kesäkumien jako käynnistyy YleXPopissa, joka järjestetään 2.-3. kesäkuuta Lahden torilla. YleXPopissa kuullaan ensimmäistä kertaa livenä Kesäkumibiisi 2017, kun Nelli Matula, Vilma Alina, Sini Yasemin ja Ida Paul nousevat lauantaina päälavalle. Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton.

Laulaja-lauluntekijä Nelli Matula tunnetaan kappaleista Kato Vaan, Lemmikki ja Mun Kaa Kahden. Hän myös fiittaa Robinin Hula Hula -biisissä.

Vilma Alinan Ufoja-debyyttialbumi julkaistiin helmikuussa 2016. Laulaja-lauluntekijä tunnetaan muun muassa kappaleista Jeesus, Juha88, Tänään Ei Nukuta ja Hullut Asuu Kallios.

Ida Paul on omien kappaleidensa lisäksi kirjoittanut myös muun muassa Kaija Koolle, Mikael Gabrielille ja Anna Abreulle. Hänellä on myös duo Kalle Lindrothin kanssa. Kaksikko on julkaissut kappaleet Hakuammuntaa, Parvekkeella ja Kun Tää Loppuu. Ida Paul tunnetaan myös Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Madafakin Darra -biisistä.

Sini Yasemin tunnetaan kappaleista Pukukoodi, Kavereita ja Mun Kaa. Laulaja-lauluntekijä fiittaa myös Raappanan Chilii-hitillä.

YleXPopin lisäksi Kesäkumikampanja on mukana Ruisrockissa, Weekend Festivalilla ja Blockfesteillä, joissa jaetaan ilmaiseksi Kesäkumeja.

Yhteensä Kesäkumeja jaetaan kesän aikana 170 000 kappaletta Suomen suurimmissa tapahtumissa. Lisäksi Sotilaskotiliitto jakaa varusmiespalvelusta suorittaville 30 000 Lomakumia.

Kesäkumibiisiä voi kuunnella YleX:stä. Lisäksi kappale on saatavilla kaikissa striimauspalveluissa, muun muassa Spotifyssa.

Kesäkumikampanjan järjestävät YleX, Suomen Punainen Risti, Väestöliitto, Syöpäjärjestöt ja Sotilaskotiliitto. Sosiaali- ja terveysministeriö tukee kampanjaa.

Katso ”Tyynysotaa” musiikkivideo täältä 
Kuuntele kesäkumibiisi 2017 ”Tyynysotaa” täältä

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com