Spektin uusi sooloalbumi Macho Fantastico julkaistaan tänään 5. joulukuuta

Tänään julkaistava Macho Fantastico -albumi on Spektin toinen sooloalbumi, joka sisältää paljon uudenlaista materiaalia artistilta. Biisien sisällöt käsittelevät tällä kertaa entistä syvällisempiä ja koskettavampia aihepiirejä. Tuttuun tapaan albumilla luonnollisesti kuullaan myös vierailijoita, ja mukana levyllä ovat mm. Elastinen, Uniikki, Kim Herold ja Mikael Gabriel. Albumin esikoissingle Macho Fantastico on noussut upeasti Spotify -listan kärkeen sijalle 3. Spektin levyjulkkareita vietetään 5. joulukuuta Rähinä Liven yhteydessä Nosturissa.

Kapasiteettiyksiköstä tuttu Tasis (Markku Wettenranta) vastasi Diktaattorimies-albumin tuotannosta ja herrojen hyvin sujuneen yhteistyön myötä yhteistyö jatkui Macho Fantastico-albumin kanssa. Uuden albumin biiseihin on saatu inspiraatioita ystäviltä ja ihan jokapäiväisestä elämästä. Spektille on ollut tärkeää myös workshop-hengessä käydyt keskustelut muiden muusikoiden ja erityisesti vastaavan tuottajan Tasiksen kanssa.

Spekti kertoo, että tällä kertaa prosessi oli kokonaisuutena helpompi, johtuen edellisen sooloalbumin mukanaan tuomasta kokemuksesta. Hän kokee, että uusi albumi on vielä edellistäkin parempi kokonaisuus ja kappaleissa on paljon uutta tarttumapintaa.

Albumin ensimmäinen singlelohkaisu Macho Fantastico julkaistiin 21. marraskuuta ja se nousI välittömästi Spotify -listan kärkeen. Artisti esittää uudella musiikkivideolla karismaattista sankaria, jota kaikki miehet peläten ihannoivat ja naiset rakastavat. Spektin videoilla on aina nähty suuri joukko näyttelijöitä ja julkisuudesta tunnettuja henkilöitä. Macho Fantastico videolla nähdään rooleissa mm. Tommi Korpela, Ilkka Heiskanen sekä Joonas Saartamo, jotka ovat keränneet yhteensä 4 Jussi-patsasta.

Spektin esikoisalbumin singlet nousivat loistokkaasti mm. YleX:n ja NRJ:n listoille. Artisti sai elämänsä ensimmäisen platinalevyn Diktaattorimies-albumin Juomalaulu-singlestä. Kyseistä musiikkivideota on katsottu yli 3.4 miljoonaa kertaa Rähinän Recordsin Youtube-kanavalla. Hänen tähdittämänsä musiikkivideot ovat keränneet yhteensä yli 21 miljoonaa katselukertaa Youtubessa. Spekti onkin yksi Rähinän kuunnelluimmista artisteista digitaalisessa ympäristössä.

Spekti:
Diktaattorimies (2013)
Macho Fantastico (2014)

Trilogia:
Työvoitto (2004)
Hakattu Kivestä 2007 (2014)

Haastattelupyynnöt: Rähinä Records /Essi Kivitie/ puhelin 043 8200 997, essi@rahina.com
Keikkamyynti: Rähinä Live / Mika Sorola/ +358 44 269 6072/ mika@rahina.com