Spektin Tänään julkaistulla sinkulla mukana Vilma Alina

Räppäri Spekti julkaisee tiistaina 12.7. uuden singlen Himmee Bossi, jossa feattina kuullaan Vilma Alina.

Spekti avaa biisin tarinaa: ”Lähden usein kirjoittamaan biisiä perustuen johonkin tiettyyn tunnetilaan. Tällä biisillä halusin vangita sen tunteen, kun pienessä nousuhumalassa parhaiden frendien seurassa tulee fiilis, että ootte ylivoimaisesti maailman siistein porukka. Jokaisessa jengissä on tietysti aina se tyyppi, joka aiheesta tai ilman vetää kaikkein leveiten – eli Himmee bossi.

Leveästi juhlimisella on kuitenkin yleensä seurauksensa: ”Biisin kolmas säkeistö nivoo tarinan yhteen. Usein, kun juhlat on juhlittu, jäljelle jää morkkis ja fiilis, mitähän sitä on taas tullut törttöiltyä ”, räppäri kertoo.

Kappaleen kertosäkeessä kuullaan myös Juha88 -hitistä tuttu Vilma Alina. ”Me haluttiin kertsiin naisvokalisti dumaamaan tän Himmeen bossin toimintaa – Vilma Alina sopi saundiltaan ja asenteeltaan kuvaan  täydellisesti”, Spekti kertoo. Kappaleen sävellyksestä vastaavat räppärin luottotuottajat Sakke Aalto ja OP Beats.

Spektin kesään mahtuu monien festarikeikkojen lisäksi myös lomailua. Syksyllä fokus on taas täysillä musiikissa ja uuden tuotannon luomisessa.

Trilogia-yhtyeessä alalla aloittaneen Spektin kuusivuotinen sooloura on ollut menestyksekäs. Mies on myynyt platinaa sinkuillaan Teen mitä haluunJuomalaulu ja Macho Fantastico. Räppärin molemmat sooloabumit Diktaattorimies (2013) ja Macho Fantastico (2014) ovat myyneet kultaa. Spektin edellinen single Flipperi julkaistiin toukokuussa.

Kuuntele uusi single Himmee Bossi feat. Vilma Alina täältä
Kuuntele edellinen single Flipperi täältä
Spekti Facebook
Spekti Instagram
Spekti Twitter

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Tara Kojonen / Universal Music
tara.kojonen@umusic.com
050 4673 269

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
mika@rahina.com
044 2696 072