Spektiltä julkaistaan uusi single “Juna feat. Tasis” tänään

Spekti julkaisee tänään 16. kesäkuuta uuden singlen Juna feat. Tasis. Kappaleen tavoitteena on saada kuulija hyvälle tuulelle ja kuvittelemaan itsensä mukaan jännittävälle ja salaperäiselle junamatkalle, jolla sattuu ja tapahtuu. Juna konsepti toimii tässä biisissä metaforana juhlille ja viikonlopulle.

”Biisin tarinassa yritän saada maalattua kuvan junasta, jossa sattuu ja tapahtuu. Toivonkin että teksti on sen verran mukaansatempaavaa, että kuulija pystyy kuvittelemaan itsensä mukaan kyseiselle junamatkalle. Tämän kappaleen perimmäisenä tarkoituksena on saada kuulija hyvälle tuulelle”, fiilistelee Spekti.

Kappaleen sävellyksen, sanoituksen ja tuotannon takana seisoo kova tiimi alan ammattilaisia. Itse artistin lisäksi tähän tiimiin lukeutuvat kappaleellakin feattaava Markku ”Tasis” WettenrantaKonsta HiekkanenSamuel KovankoEetu Koivisto ja Heikki Anttonen.

Trilogia-yhtyeessä alalla aloittaneen Spektin kuusivuotinen sooloura on ollut menestyksekäs. Mies on myynyt platinaa sinkuillaan Teen Mitä Haluun ja Macho Fantastico, sekä tuplaplatinaa sinkullaan Juomalaulu. Singlet Flipperi, Räikkösluokan Jahti, Eniten Vituttaa Kaikki ja Vinkkii DJ:lle ovat myös ylittäneet reilusti kultarajan. Räppärin molemmat sooloalbumit Diktaattorimies ja Macho Fantastico ovat molemmat myyneet kultaa.

Viime vuonna Spekti julkaisi liudan Spotifyssa menestyneitä hittibiisejä. Himmee Bossi feat. Vilma AlinaHuomisen Huolia feat. Tasis sekä Vaikka Väkisin feat. Niila ovat striimanneet yhteensä lähes 4 miljoonaa kertaa. Spekti biisejä on striimattu Spotifyssa reilut 31 miljoonaa kertaa.

Kuuntele uusi single ”Juna feat. Tasis” täältä
Kuuntele edellinen single ”Vaikka Väkisin feat. Niila” täältä
Spekti Facebook
Spekti Instagram
Spekti Twitter
Lataa promootiokuvat täältä

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
044 269 6072
mika@fullsteam.fi