Sini Tarkkinen ja Toni Wirtanen mukana Brädin uudella musiikkivideolla

Tänään julkaistaan Brädin uusi musiikkivideo biisille Hätähuuto, joka on hänen uuden albumin ensimmäinen singlejulkaisu. Kappaleella vierailee Apulannasta tuttu Toni Wirtanen. Hätähuuto on soinut ahkeraan YleX:n ja NRJ:n soittolistoilla, ja se on tavoittanut sanomallaan laajan kuuntelijakunnan. Musiikkivideolla vierailee mm. Iso H, Sini Tarkkinen ja ammattinyrkkeilijä Niklas Räsänen. Brädin kolmas sooloalbumi julkaistaan keväällä 2014.

Brädi kertoo, että Hätähuuto -biisi on osaksi ihmisten erilaisia pahan olon ilmenemismuotoja, maailman melskeen hiljentämiä ‘hätähuutoja’, pohtiva biisi, mutta siinä on myös artistin omia aallonpohjia peilaavia juttuja. Yleisesti voisi sanoa, että biisi on nykyajan pinnallisuutta kritisoiva, ja kuinka me eri rooleilla yritämme olla jotain muuta, jotta miellyttäisimme jotain tiettyjä tahoja.

Brädillä oli kova halu tehdä sinkku, jossa on kunnon message. Kappaleella Brädi haluaa kannustaa ihmisiä katsomaan peiliin sekä ympärilleen. Artisti toivoo, että ihmiset ottaisivat itseään niskasta kiinni, kun mennään liian lujaa, tai väärään suuntaan – ja uskalletaan sanoa ystävälle, kun homma alkaa lähteä lapasesta. Ajateltaisiin vähän, miksi – ja keneltä – ollaan niin hyväksyntää vailla, että vedetään ihan jonain muuna kuin omana itsenä.

Brädi on julkaissut kaksi sooloalbumia Näis Kengis (2012) ja Repullinen Hiittiä (2010) ja herran kolmas sooloalbumi julkaistaan keväällä 2014. Brädi on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti ja tunnettu ennen soolouraansa monivuotisesta yhteistyöstään rapin ykkösnimien kanssa. Brädi on tehnyt 2000-luvulla nimeä itselleen myös lahtelaisten hiphop-yhtyeiden 5th Elementin sekä Herrasmiesliigan puitteissa, joten keväällä julkaistavan konkarin soololevy on toivottua tavaraa.

Katso musiikkivideo Hätähuuto feat. Toni Wirtanen

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Essi Kivitie / Rähinä Records
puh. +358 43 8200 997
essi@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com