Rähinä x Rotsiauki yhteistyömallisto julkistetaan 21. kesäkuuta

Rähinä Records julkaisee kevät – kesä 2016 yhteistyömallistonsa tänään järjestettävässä lanseeraustilaisuudessa Ravintola Teatterissa ja se on saatavilla Rotsiauki.com verkkokaupassa 27. kesäkuuta alkaen. Mallisto on suunniteltu yhteistyössä Rotsiauki -brändin kanssa. 

Joonas Wörlinin aloittaessa luovana johtajana Rähinä Recordsilla loppuvuodesta 2015 tuntui luonnolliselta tehdä hänen luotsaamansa Rotsiauki -brändin neljäs mallisto yhteistyössä Rähinän kanssa.

”Rotsiauki -brändin filosofia on tehdä aina sellaisia tuotteita, jotka ovat meistä sillä hetkellä siistejä emmekä mieti niitä jatkumona edellisiin mallistoihin. Sitten, kun edellisen malliston tuotteet on myyty niin se ympyrä sulkeutuu ja aletaan taas miettimään mitä halutaan tehdä seuraavaksi. Uusin mallisto on aina oma kokonaisuutensa. Viime kesänä innostuttiin veneilystä ja tehtiin mallisto Yach Club -teeman ympärille. Tällä kertaa haluttiin palata juurillemme ja yhdistää Rotsiauki -brändin alkuaikojen punk -henkisyys Rähinän mukaan tuomiin klassisiin hiphop -pukeutumisen elementteihin”, kertoo Joonas Wörlin.

Malliston lookbook-kuvissa esiintyvät Vain Elämää -sarjassakin tällä kaudella mukana oleva rap-artisti Mikael GabrielAssemble The Chariots bändin kitaristi Kevin Apostol sekä vasta 16-vuotias kirkkonummelainen Instagram -sensaatio Rebecka Forsberg.

Rotsiauki on vaatetus ja lifestyle brändi jonka ovat perustaneet Joonas Wörlin, Timo Snellman jaArthur Borges. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja mallistoja brändiltä on ilmestynyt kolme. Rotsiauki-brändin mallistot ovat muutamien tuotteiden kokonaisuuksia ja niitä valmistetaan aina vain rajoitettu määrä.

Rähinä Records on levy-yhtiö joka on syntynyt lujasta ystävyydestä ja intohimosta musiikkiin. Vuonna 1998 syntyneestä unelmasta tuli totta vuonna 2003, kun Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö päättivät yhdistää voimansa ja perustaa yrityksen yhdessä. Rähinä Recordsin artisteja ovat mm. Fintelligens, Kapasiteettiyksikkö, Brädi, Elastinen, Iso H, Ike, Negatiiviset  Nuoret, Spekti, Uniikki ja Timo Pieni Huijaus. Rähinä on se yhtiö joka teki hip hopista kaupallisesti hyväksyttyä Suomessa.

Lookbook Rähinä x Rotsiauki

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com