Rähinä Recordsin uusi naisartisti Nelli Matula julkaisee ensimmäisen singlensä “Kato Vaan” tänään

Tänään 27. heinäkuuta julkaistaan Rähinä Recordsin uusimmalta artistikiinnitykseltä Nelli Matulalta hänen ensimmäinen singlensä “Kato Vaan”. Biisi on energinen ja flirttaileva teos, joka saa heti ensihetkestä kuuntelijan hyvälle tuulelle.

Uskomattoman lahjakkaan nuoren naisen biisistä kuultaa hänen positiivinen energiansa sekä intohimonsa musiikin tekemiseen. Nelli Matulan pitkä tanssihistoria ja rakkaus tanssimista kohtaan johti biisin syntymiseen.  Nelli Matula kertoo, että hän haluaa viestiä esikois-singlellään kuinka tärkeää on päästä välillä vapauttamaan itsensä arjesta ja stressistä. Hänen keinonsa siihen on tanssiminen. Hän täydentää vielä, että myös hänen esikuvansa Beyoncen, olleen uuden sinkun syntyyn vaikuttava tekijä.

“Beyonce on ollut mulle aina vahva vaikuttaja musiikillisesti ja ajatuksena tämän esikois-sinkun kanssa oli saada ammennettua samaa vahvaa naisenergiaa kuin “Single Ladies” -kappaleessa”, fiilistelee Nelli Matula.

“Mielestäni avain onnellisuuteen ja omasta olostaan nauttimiseen on täydellinen itsensä hyväksyminen”, hehkuttaa Nelli Matula.

Nelli Matula kertoo saaneensa ihan uudenlaista intoa biisien kirjoittamiseen aloitettuaan yhteistyön Rähinä Recordsin kanssa.

“Koen saaneeni aivan uudenlaista positiivista energiaa laulujen kirjoitukseen aloitettuani työskentelemään alan ammattilaisten kanssa. Uudessa sinkussa on iloisempi ja rohkeampi ote kuin mitä lauluissa joita olen aikaisemmin kirjoittanut”, iloitsee Nelli Matula.

Rähinä Recordsin ja Nelli Matulan yhteistyö käynnistyi 2016 alkuvuodesta, kun 20 -vuotias Nelli Matula päätti lähettää Rähinä Recordsille demon. Espoosta kotoisin olevan nuoren musiikintekijän lahjakkuus ja persoonallinen soundi herätti levy-yhtiön kiinnostuksen, ja levytyssopimus Rähinä Recordsin kanssa allekirjoitettiin keväällä 2016.

Nelli Matula on opiskellut Espoon musiikkiopistossa klassista poikkihuilua sekä popjazzlaulua. Musiikin lisäksi hän on harrastanut tanssia koko ikänsä. Musiikista puhuttaessa tanssi tuleekin usein esille. Se on artistille tärkeä osa elämää ja itsensä ilmaisua. Nelli Matula on kirjoittanut biisejä lapsesta asti ja haluaakin olla koko tekoprosessia vahvasti mukana. Parhaillaan artisti nauhoittaa ensimmäisiä biisejään, kirjoittaa tekstejä ja työskentelee alan ammattilaisten kanssa.

Kuuntele Nelli Matulan debyyttisingle täältä
Lataa Nelli Matulan promootiokuvat täältä
Facebook Nelli Matula
Instagram Nelli Matula
Snapchat nellimatula

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com