rahinarecords

Rähinä Records perustuu ystävyydelle. Kaikki alkoi 1998 yhteisestä unelmasta ja vuonna 2003 Fintelligensin ja Kapasiteettiyksikön jäsenet päättivät jättää välikädet pois ja tehdä kaiken itse. Ohjat otettiin omiin käsiin ja sitä samaa visiota toteutetaan yhä tänä päivänä.

Rähinä Recordsin artisteita ovat mm. Fintelligens, Kapasiteettiyksikkö, Elastinen, Iso H, Uniikki, Cheek, Brädi, Joniveli, Illi, Timo Pieni Huijaus, Spekti ja Puhuva Kone. Urbaaniin musiikkiin keskittyneenä yhtiönä Rähinä kokee jopa velvollisuudekseen erilaisten projektien toteuttamisen joille muut yhtiöt eivät antaisi mahdollisuutta. Rähinä on se yhtiö joka teki hip hopista kaupallisesti hyväksyttyä Suomessa. Tähän päivään mennessä Rähinän albumeita on myyty yli 100 000 kappaletta ja heidän artistiteillaan on satoja keikkoja vuodessa. Vaikka työtä yhteisen unelman eteen on tehty jo yli 10 vuotta on Rähinä vasta pääsemässä vauhtiin. Vuonna 2009 se sai vihdoinkin ensimmäisen albumilistan ykköspaikan!

Suuri syy menestykseen on luja usko omaan toimintaan ja ammattitaitoon. Rähinä jatkoi ja kehittyi silloin kun muut lopettivat ja on täten kiistaton johtaja suomalaisessa hip hopissa. Rähinä liikuttaa porukkaa ja se pysyy aitona juurilleen.