Rähinä Records Oy:n toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi Essi Kivitie ja luovaksi johtajaksi Joonas Wörlin

Essi Kivitie (FM) on aloittanut 1. lokakuuta alkaen Rähinä Records Oy:n toimitusjohtajana. Kivitie on toiminut aikaisemmin Rähinä Recordsin markkinointi- ja viestintäjohtajana ja vastannut samalla yrityksen päivittäisen liiketoiminnan kehittämisestä yhdessä Rähinän perustajaosakkaiden kanssa.  Kimmo Laiho (Elastinen) siirtyy toimitusjohtajan paikalta Rähinä Records Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi.

Kivitiellä on takanaan monipuolinen työura viihteen ja viestinnän parissa ennen siirtymistään Rähinä Recordsille. Hän on aiemmin toiminut mm. viestintäkonsulttina, tuottajana lukuisissa yritys- ja tv-tuotannoissa sekä työskennellyt reilut seitsemän vuotta Yleisradion eri ohjelmayksiköissä.

Lisäksi Rähinä Records Oy on palkannut Joonas Wörlinin luovaksi johtajaksi sekä vastaamaan levy-yhtiön musiikkituotannon kehittämisestä. Wörlin siirtyy tehtävään mainostoimisto Bob The Robotilta, missä hän on viimeisen kolmen vuoden ajan tuottanut markkinointiviestinnän konsepteja mm. Elisalle, Valiolle, Hartwallille ja Pauligille. Wörlin on uransa aikana tehnyt yhteistyötä useiden kotimaisten eturivin artistien kuten Elastisen, Cheekin, Uniikin, Mikael Gabrielin ja JVG:n kanssa. Wörlin on lisäksi luotsannut omaa Rotsiauki lifestyle-brändiään yhteistyössä Arthur Borgesin ja Timo Snellmanin kanssa.

”Olen todella iloinen saamastani mahdollisuudesta viedä Rähinää eteenpäin ja rakentaa sitä osana suomalaisen urbaanin musiikin äänimaisemaa”, Essi Kivitie kertoo.

“Rähinän menestyksen kannalta avainasemassa ovat uusien hittien synnyttäminen, uusien kykyjen löytäminen rosteriimme ja nykyisten artistiemme liiketoiminnallinen ja taiteellinen tukeminen”, Kivitie jatkaa.

”Essi on jo vuosia ollut yrityksemme selkäranka ja Joonas on kasvanut porukkamme sisältä eturivin tekijäksi. Luotan siihen että näillä osaajilla saamme aikaan taas isompia asioita ”, Kimmo Laiho iloitsee.Joonas Wörlin kertoo, olleensa etuoikeutettu päästyään vuosien varrella seuraamaan aitiopaikalta kotimaisen hiphop -musiikin kasvua marginaalimusiikista valtavirran rakastamaksi populaarimusiikiksi.

“Musiikin kulutustottumukset ovat viime vuosina muuttuneet radikaalisti ja perinteisten medioiden ehdoilla toimivan musiikkiteollisuuden rinnalle on syntynyt uusi, musiikkia aktiivisesti verkossa kuluttava sukupolvi, joka kaipaa suosikkiartisteiltaan jatkuvaa osallistamista niin musiikin, kuin muunkin mediasisällön suhteen. Tähän kysyntään uskon, että Rähinän ketteryys indie -levy-yhtiönä pystyy vastaamaan”, Joonas Wörlin visioi.

Rähinä Records Oy:n osakkaita ovat Kimmo Laiho (Elastinen), Henrik Rosenberg (Iso H), Dan Tolppanen (Uniikki), Anders Westerholm (Andu), Markku Wettenranta (Tasis) ja Essi Kivitie.

 

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Essi Kivitie / Rähinä Records

puh. +358 43 8200 997

essi@rahina.com