Rähinä Records julkaisee arkiston helmen juhannuksen kunniaksi

Rähinä Records julkaisee juhannuksen kunniaksi Trilogian julkaisemattoman albumin ”Hakattu Kivestä 2007” digitaalisesti sekä omalla Youtube –kanavallaan. Albumilla vierailee liuta tunnettuja hiphop-artisteja, mm. Elastinen, Pyhimys, Timo Pieni Huijaus ja Tasis. Albumille sävelsivät mm. Wretch, MGI, Snellmen, Boy Mike ja Eetee. Tauolle jääneessä Trilogiassa vaikuttivat Spekti, KT sekä Wretch.

Rähinä Records on tehnyt Trilogian ja sen artistien kanssa vuosien ajan tiivisti yhteistyötä, ja nyt päätettiin ilahduttaa Rähinän, Spektin sekä Trilogian fanikuntaa julkaisemalla tämä arkiston helmi. Nyt julkaistava albumi on hauska läpileikkaus kolmen opiskelijakundin sielunmaisemaan. Albumi nauhoitettiin 2005-2006 välisenä aikana.

”Jäsenten elämäntilanteet veivät työelämään ja levy-yhtiö oli ajamassa toimintojaan alas Suomessa silloin. Se jäi ikäänkuin  ”roikkumaan ilmaan”. Olen todella tyytyväinen, että tämä nyt kuitenkin laitetaan fanien iloksi jakoon”, hehkuttaa Spekti.

“Me tehtiin tätä täydessä vauhdissa silloin, kun suomiräppi oli ainakin radiosoiton kannalta aallonpohjassa. Sitten meidän tuotannosta vastannut Wretch sai muksun ja urahaaveet rupes painamaan artistiuraa. Mentiin töihin. Tässä maailmassa mikään ei ole lopullista katsokaa vaikka Spektiä!”,täydentää KT (Jussi Kivitie).

Trilogia on julkaissut Bonnier Musicin kautta yhden albumin Työvoitto (2004) sekä kolme singleä, Tämmöst Tänään (2003), Hei! (2004) ja Routamaa (2006). Kokoonpanon suurin hitti oli vuonna 2005 julkaistu Nyytit. Trilogia on vieraillut muun muassa Rähinä Recordsin julkaisemilla Pommi 1, -2 ja -3 -levyillä , Fintelligensin biiseillä Ei koskaan (2001) ja Aina (2002). Lisäksi Trilogia teki Spektin sooloalbumille biisin Eniten Vituttaa Kaikki (2013) sekä Uniikin #kylänmies albumille Pöllöjengi -biisin(2013).

Trilogia:
Työvoitto (2004)
Hakattu Kivestä 2007 (2014)

Spekti:
Diktaattorimies (2013)

Lataa tai kuuntele Trilogian “Hakattu Kivestä 2007” albumi
▶Spotify: http://bit.ly/1lgnwVe
▶ iTunes: http://bit.ly/1iwoSMc
▶ Google Play: http://bit.ly/1rlLcs3
▶ Deezer: http://bit.ly/UuBW9W

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Essi Kivitie / Rähinä Records
puh. +358 43 8200 997
essi@rahina.com