RÄHINÄ ISO LERSSI ON GRILLIKAUDEN KUUMIN MAKKARAUUTUUS

Rähinä Records ja pohjalaisia perinneruokia valmistava Pouttu tuovat markkinoille grillikauden kuumimman kollaboraation, tavallista grillimakkaraa suuremman Rähinä Iso Lerssin. 

Neljänneksen tavallista grillimakkaraa suurempi Rähinä Iso Lerssi ratkaisee jokaisen grillaajan tunteman pulman: Yksi grillimakkara on liian vähän, mutta kaksi voi olla jo liikaa. Tuotteessa on elastinen rakenne ja kaksi uniikkia makua, Original ja Juusto-jalapeno.

”Rähinä on osoittanut pystyvänsä suunnittelemaan hauskoja elintarviketuotteita, jotka kiinnostavat nuoria. Tämän kohderyhmän tavoittaminen on ollut perinteiselle lihajalostealalle haastavaa. Kun saimme ehdotuksen tuottaa ryhmälle oma grillimakkara, innostuimme ideasta heti”, taustoittaa Poutun toimitusjohtaja Heikki Laitala.

Rähinä Recordsin luova johtaja Joonas Wörlin kertoo, että Pouttu antoi heille vapaat kädet niin tuotekehityksen, pakkaussuunnittelun kuin brändäyksenkin suhteen.

”Tuote suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä levy-yhtiömme artistien kanssa, jotta tuotteesta saatiin mahdollisimman heidän tyylisensä. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä Poutun kanssa ja päästä samalla tekemään näköistämme urbaania populaarikulttuuria,” hän toteaa.

Tuote on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja kuhinaa jälleenmyyjien keskuudessa.

“Kiinnostus on ylittänyt odotuksemme. Kesän aikana on myös tiedossa runsaasti toimenpiteitä kuluttajapintaan, erityisesti festaripaikkakunnilla kannattaa olla hereillä”, vinkkaa Poutun myynti- ja markkinointijohtaja Pirkko Rahkonen.  

Rähinä Iso Lerssi grillimakkara on saatavissa hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista 20.4. alkaen. Ostamalla tuotteen kuluttaja voi osallistua kilpailuun, jossa on jaossa 1000 Rähinä-palkintoa.
Kilpailu osoitteessa 
www.pouttu.fi/rahina kampanja-ajan 20.4.–31.8.2016.

Rähinä Records verkkosivut
Iso Lerssi Facebook
Rähinä Records Instagram
Rähinä Records Twitter

Lisätietoja antavat: 
Pirkko Rahkonen 
myynti- ja markkinointijohtaja / Pouttu Oy
pirkko.rahkonen@pouttu.fi

Essi Kivitie 
CEO, Partner / Rähinä Records
essi@rahina.com