Rähinä aloittaa yhteistyön Rajala Pro Shopin ja Tailorframen kanssa

Rähinä Records ja Rajala Pro Shop aloittavat yhteistyön Tailorframen kanssa. Yritys palkittiin vuosi sitten Innovaatiokilpailu Think Ink:ssä uudesta kekseliäästä valokuvauskonseptistaan. TailorFramen konseptilla on mahdollista toteuttaa korkealaatuinen, syvätty sekä käsitelty valokuva suoraan kuluttajalle muutamassa minuutissa. Tailorframe ja Rähinä ovat luoneet kuvauspalvelua varten omat visuaaliset pohjakuvat. Fanikuvaus yhdessä Rähinä artistien kanssa on laatuaan ensimmäinen. Rajala Pro Shopissa avataan 27. toukokuuta ensimmäinen kiinteä palvelupiste.

Rajala Pro Shop on Tailorframen kuvauspalvelulle ensimmäinen kiinteä kuvauspiste, jossa asiakkaille tarjotaan huippulaatuisia muotokuvia mm. CV -käyttöön, LinkedIn- ja Facebook -profiilikuviin.

”Muotokuvaus ei ole muuttunut useampaan kymmeneen vuoteen visuaalisesti tai toiminnallisesti. Tailorframe uudistaa ajattelun muotokuvauksen nopeudesta, laadusta, hinnoittelusta ja varioitavuudesta. Yhteistyö Rajala Pro Shopin sekä Rähinä Recordsin kanssa mahdollistaa konseptin esittelyn suurelle yleisölle parhaalla mahdollisella tavalla”, Jere Hietala kertoo.

”Tailorframen nopeus ja muunneltavuus on mahtava, kuvat syntyy laadukkaasti kädenkäänteessä”, Jani Gerkman täydentää.

Rähinä Records Oy:n perustivat vuonna 2003 Fintelligenssistä tuttu duo Elastinen ja Iso H yhdessä Kapasiteettiyksikön jäsenten Uniikin, Andun ja Tasiksen kanssa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Kimmo ”Elastinen” Laiho. Rähinä Recordsin artisteja ovat muun muassa Brädi, Elastinen, Uniikki, Iso H, Timo Pieni Huijaus ja Spekti.

Kuvaus alkaa 27.5.2015, Rajala Pro Shop, Postitalo, Mannerheiminaukio 1

Lisätietoja:
Rähinä Records, COO Essi Kivitie, p. +358 43 820 0997, essi@rahina.com
Tailorframe, CEO Jere Hietala, p. +358 50 543 7942, jere.hietala@tailorframe.com
Rajala Pro Shop, Jani Gerkman, p. +358 400 467 743, jani,gerkman@rajalacamera.fi