Nelli Matula julkaisee toisen singlensä ”Lemmikki” tänään 26. lokakuuta

Nelli Matula julkaisee tänään 26. lokakuuta uuden singlen ”Lemmikki”. Kappale on voimakas ja energinen taidonnäyte, joka kertoo pilke silmäkulmassa ihastumisen synnyttämästä valtataistelusta. 

Nelli Matula kertoo biisin tarinan syntyvän ajatuksesta, jossa on päähenkilönä upea mies, joka on oman elämänsä James Bond. Tästä karismaattisesta naistenmiehestä ajatellaan automaattisesti, että kukaan ei tule koskaan häntä kesyttämään. Silloin mukaan astuukin nainen, jonka sanoin kaikki tulee muuttumaan, kunhan mies tutustuu häneen.

Biisin teemana on leikittely tällä oman elämänsä supersankarin auktoriteettiasemalla. Kertoja haastaakin tämän supersankarin leikkimieliseen valtataisteluun sanoilla ”tuu leikkiin mun lemmikkii”.

”Ajatus siitä, että nämä itsevarman miehen ja ihastuneen naisen roolit vaihtuvat, oli hauska ajatus, millä halusin tässä biisissä leikitellä”, fiilistelee Matula.

Artisti on tiiviisti mukana omien biisiensä koko tuotantoketjussa. Sanoittamisen lisäksi hän säveltää omia kappaleitaan. Matula on uuden musan tekemisen lisäksi keikkaillut koko kesän Uniikin mukana sekä myös aloittanut tänä syksynä opintonsa Espoon Pop&Jazz konservatoriossa.

Nellin ensimmäinen single “Kato Vaan” julkaistiin heinäkuun lopussa ja sitä on striimattu yli miljoona kertaa. Kappale oli yli kolme viikkoa Spotifyn top 50 -listalla sekä Suomen virallisella striimauslistalla.

2016 alkuvuodesta 20-vuotias Nelli päätti lähettää Rähinä Recordsille demon. Espoosta kotoisin olevan nuoren laulajan lahjakkuus ja persoonallinen soundi herätti levy-yhtiön kiinnostuksen ja levytyssopimus Rähinä Recordsin kanssa allekirjoitettiin keväällä 2016.

Nelli on opiskellut Espoon musiikkiopistossa klassista poikkihuilua sekä popjazzlaulua. Musiikin lisäksi Nelli on harrastanut tanssia koko ikänsä. Musiikista puhuttaessa tanssi tuleekin usein esille. Se on Nellille tärkeä osa elämää ja itsensä ilmaisua.

Nelli on kirjoittanut biisejä lapsesta asti ja haluaakin olla koko tekoprosessia vahvasti mukana. Parhaillaan artisti nauhoittaa ensimmäisiä biisejään, kirjoittaa tekstejä ja työskentelee alan ammattilaisten kanssa.

Kuuntele Lemmikki -single täältä
Kuuntele Kato Vaan -single täältä
Lataa promootiokuvat täältä
Nelli Matula Facebook
Nelli Matula Instagram
Nelli Matula Snapchat NELLI
Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com