Legendaarinen rap-yhtye Fintelligens julkaisee tänään 12. heinäkuuta uuden singlen Kivijalka feat. Petter

Suomiräpin ystäville on luvassa Rähinä Recordsin kuluvana 20-vuotisjuhlavuonna jälleen erityistä herkkua. Suomen legendaarisin rap-yhtye ja hiphop-kulttuurin ehdoton suunnannäyttäjä Fintelligens julkaisee 7 vuoden tauon jälkeen uuden singlen Kivijalka feat. Petter 12.7.2018.

“Mulle henkilökohtaisesti Kivijalka on oodi hiphop-kulttuurille ja meidän yhteisille juurille. Fintelligens on kivijalka, jolle kummankin meidän elämät ovat viimeisen 20 vuoden aikana rakentuneet. Niinkuin kertosäkeessä sanotaan, on kuin olisi jatkettu tasan siitä mihin viimeksi jäätiin ilman päivääkään välissä: samat sapluunat ja tavat toimia heräsivät helposti”, Elastinenkommentoi ja jatkaa: “Samalla biisi kertoo ystävyydestä ja siitä kuinka joihinkin asioihin voi onneksi elämässä luottaa.”

Singlen tuotannosta vastaa Elastinen. Kappale on perinteistä räppiä, ja se tuntuu tässä hetkessä taas poikkeuksellisen tuoreelta. Vanha tuttu tunnelma on saatu hienosti tuotua tälle vuosikymmenelle. Singlellä kuullaan tutun kaksikon – Elastisen ja Iso H:n – lisäksi feattaajan roolissa ruotsalainen pitkän linjan rap-muusikko Petter.

“Kotimaiset räp-idolit ovat meiltä aina puuttuneet. Petter on lähiseutujen ehdottomasti isoin esikuva ja koko pohjoismaisen hiphopin kivijalka”, Elastinen kertoo.

Kuuntele uusi single tästä.

Seuraa: Facebook
Lataa: wavtekijätiedot / kansikuva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Ijäs / Kaiku Entertainment
jaana@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi