Jokavuotinen spektaakkeli Rähinä Live järjestetään 5.12.2017 Helsingin Nosturissa

Itsenäisyyspäivää ja Rähinä Recordsin menestyksekästä taivalta juhlitaan jälleen Nosturissa itsenäisyyspäivän aattona joka vuotiseksi traditioksi muodostuneen Rähinä Live keikan muodossa. Lavalle nousevat kaikki Rähinä Recordsin artistit aina levy-yhtiön konkareista tuoreimpiin sainauksiin. 

Rähinä Live kokoaa joka vuosi kaikki Rähinä Recordsin artistit ja fanit yhteen juhlistamaan kulunutta vuotta Helsingin Nosturissa. Esiintyjinä nähdään illan aikanaElastinen, Iso H, Brädi, Uniikki, Spekti, Timo Pieni Huijaus, Nelli Matula, Halko ja Ike.  Tänä kesänä sainattu rap-duo Halko tullaan näkemään ensimmäistä kertaa Rähinä Live lauteilla.

Tapahtumassa tullaan kuulemaan niin vanhempia klassikkobiisejä kuin uunituoreita hittejä. Artistit odottavat vuoden suurinta iltaa malttamattomana ja ovat valmiina järjestämään faneilleen upean ja unohtumattoman illan.

Odotan iltaa jälleen lapsenomaisella innolla. Kyseinen perinne on instituutio, ja jotain täysin ainutlaatuista suomalaisen hip hopin saralla!”, hehkuttaa Spekti.

Kyseinen spektaakkeli on tarjonnut faneille aina yllätyksiä ja tuleva keikka tulee jälleen kerran olemaan Rähinän artistien mukaan vuoden paras ilta. Tapahtuma on ollut joka vuosi loppuunmyyty, joten mikäli mielit mukaan vuoden kovimpiin bileisiin, kannattaa liput ottaa haltuun mahdollisimman pian. Liput tulevat myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 27.10. klo 9.00. YleX on mukana menossa mediayhteistyökumppanina.

Rähinä Live 5.12.2017
Myyntiin: 27.10.2017 klo 9.00Ticketmaster
Liput alkaen 22,50 eur 

Osta liput täältä
Rähinä Records Facebook
Rähinä Records Instagram
Rähinä Records Youtube