Iken uusi single ”Kaikki Sanat” julkaistaan tänään 14. huhtikuuta

Rähinä Recordsin uusin kiinnitys Ike julkaisee 14.4.2016 ensimmäisen singlensä  “Kaikki Sanat”.  Vilman Alinan kanssa yhteistyössä luodut koskettavat lyriikat ja Iken tunteellinen tulkinta kertovat eroamisesta ja sen vaikeudesta.  

”Biisi kertoo siitä, kun kahden ihmisen rakentama  “oma maailma” rupee hajoamaan. Siitä, kuinka vaikeata on korjata jotain, mitä ei pysty korjaamaan, mutta silti sitä vaan yrittää. Mitä siitä kaikesta sitten jää jäljelle, kun kaikki on sanottu ja tehty. Tää on mulle tosi iso ja tärkeä biisi”, Ike kertoo.

27-vuotias Ike haluaa uudella musiikillaan avata päiväkirjaansa. Lahjakas laulaja kertoo löytäneensä The Voice of Finlandin jälkeen itsensä ja oman tyylinsä. Uutta musiikkiaan herra kuvailee tavaksi käsitellä oman elämän tärkeitä ja vaikeitakin asioita.

”Stoorin on tultava sydämestä. Haluan laulaa jutuista, mitkä oikeesti koskettavat mua. Kun omakohtaiset kokemukset ja tunteet laitetaan paperille ja puretaan tarinaksi, tapahtuu jotain terapeuttista. Se on tosi vapauttavaa ja palkitsevaa”, Ike täydentää.

Huhtikuussa julkaistava “Kaikki Sanat” onkin ensimmäinen väläytys artistin ajatuksia.

Kuuntele kappale Kaikki Sanat täältä
Lataa Iken promootiokuvat täältä
Ike Facebook
Ike Instagram

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Essi Kivitie / Rähinä Records
essi@rahina.com
www.rahina.com