Ike julkaisee toisen singlensä ”Dirty feat. Kube” tänään 22. kesäkuuta

Rähinä Recordsin lahjakas artisti Ike julkaisee 22. kesäkuuta toisen singlensä “Dirty feat. Kube”. Tämä menevä biisi kertoo naisesta jonka kaikki näkevät vain kuumana kissana tanssilattialla, vaikka tarkemmin katsottuna nainen onkin paljon enemmän kuin mitä muut hänestä päällepäin näkevät. ‘Et oo turhan fiini, sä et hae mitään feimii’ laulaa Ike. Dirty poikkeaa tyylillisesti ensimmäisestä julkaistusta sinkusta ’Kaikki Sanat’. Biisi on tehty pilke silmäkulmassa ja hyvällä fiiliksellä mikä tavoittaa kuulijan heti ensi hetkestä. Kappale on omiaan kesän bileisiin ja fiilistelyyn.

Kappale sai alkunsa myöhään lauantai iltana tulleesta polttavasta halusta tehdä musiikkia, jolloin Ike päätti lähteä studiolle. Biisin inspiraationa toimi Dancehall musiikkityyli joka kuuluu selvästi kertosäkeistössä. Biisin sanoittajaksi valikoitui Jurek. Hänen sanoitustyylin Ike kertoo soveltuvan todella hyvin tähän biisiin joka on yhdistelmä hyvää fiilistä ja pilkettä silmäkulmassa.

Biisissä on mukana feattaamassa rap-artisti Kube jonka mielettömän taidokas ja vakuuttava räppityyli soveltuu Iken mielestä täydellisesti tähän kokonaisuuteen. Idea yhteistyöhön ei tullut ihan vaan hetken mielijohteesta, vaan miehet ovat jo aikaisemminkin suunnitelleet tekevänsä vielä jonain päivänä musiikkia yhdessä.

“Kuben sanoitus ja tyyli on freesiä ja lumoavaa, ja sillä haettiin tähän biisiin vähän uutta verta ja yllätyksellisyyttä. Kaikki hänen tekemänsä featit on huolella työstettyjä kokonaisuuksia joihin hän laittaa sataprosenttisesti itsensä mukaan ja ottaa aina muiden mielipiteet ja ideat huomioon. Hän on todella ahkera ja kunnioitettava musiikintekijä jonka kanssa oli helppoa tehdä yhteistyötä”,  hehkuttaa Ike.

Ike on tehnyt keikkamyyntisopimuksen Rähinä Liven kanssa ja myynnistä vastaa Mika Sorola.

27 -vuotias Ike ponnahti julkisuuteen vuonna 2013 The Voice of Finland -laulukilpailusta. Elastisen joukkueessa kilpaillut Ike lauloi tiensä hienosti finaaliin asti, ja tuolloin Elastisen ja Illin Ikelle tuottama finaalikappale ”Vaiheillaan” nousi radioidenkin soittolistoille. The Voice of Finlandin jälkeen Ike on keskittynyt musiikkiin ja itseensä treenaten laulua, keikkailen, ja tehden musiikkia. Ike on featannut mm. Uniikin ”Naiseni Mun” kappaleella ja Prinssi Jusufin ”Prinssille Morsian” kappaleella. Kolmen vuoden aikana Ike on myös keikkaillut ahkerasti Jontte Valosaaren kanssa. Ike julkaisi ensimmäisen singlensä “Kaikki Sanat” 14.4.2016.

Kuuntele uusi single Dirty feat. Kube täältä
Kuuntele single Kaikki Sanat täältä
Ike Facebook
Ike Instagram
Lataa promootiokuvat täältä

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana / Rähinä Records
jaana@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com