Elastiselle oma musiikkiohjelma MTV3-kanavalle

Elastinen saa oman musiikkiohjelman MTV3-kanavalla. Elastinen feat. on uudenlainen musiikki- ja viihdeohjelma, jonka joka jaksossa Elastinen kohtaa yhden Suomen eturivin artisteista ja kohtaamisesta syntyy uusi kappale. Oma ohjelma on Elastisen pitkäaikainen haave. Elastisen ja artistivieraiden ympärille rakentuva Elastinen feat. on MTV3:n uusi musiikki- ja viihdeohjelma, jossa Elastinen kohtaa suomalaisia huippumuusikoita. Heistä jotkut ovat hänelle ennestään tuttuja ja toiset taas aivan uusia tuttavuuksia. Kymmenen kohtaamisen tuloksena syntyy ainutlaatuinen, julkaisuvalmis kymmenen kappaleen kokonaisuus. Ohjelmasarjan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.

“Oma tv-ohjelma on pitkäaikainen unelmani, joka vihdoin täyttyi. Pääsen tekemään yhteistyötä ihailemieni huippuartistien kanssa ja luomaan uutta musiikkia. Musiikin tekemistä ei ole tv:ssä juuri näytettykään. Silloin artistit ovat aidoimmillaan”, Elastinen sanoo.
Ohjelmassa ensimmäisenä päivänä jakson vieras vie Elastisen itselleen merkityksellisen tekemisen pariin ja luvassa on puhetta tunteista, musiikista sekä elämästä – aiheista, joista syntyy musiikkia. Toisena päivänä kappaletta työstetään, äänitetään ja se esitetään Elastisen valitsemassa paikassa.

Katsojille Elastinen feat. on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kurkistamaan musiikin tekemisen alkulähteille ja seuraamaan artistien välistä yhteistyötä.

Elastinen feat. MTV3-kanavalla, ohjelmasta tiedotetaan lisää myöhemmin. Ohjelmasarjan MTV:lle tuottaa Shine Finland.

Lisätiedot ohjelmasta:
Shine Finland, tuottaja Heidi Vierikko, puh. 0400 733 943
MTV, vastaava tuottaja Hanna Kortti, puh. 040 578 2478
MTV, vastaava tiedottaja Katja Viitalähde-Annala, puh. 050 395 6084

Elastisen haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Essi Kivitie / Rähinä Records
puh. +358 43 8200 997
essi@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com