Elastinen julkaisee uuden singlen Suutele Suulle

Uusi single antaa esimakua 13.11.2020 ilmestyvästä Elastisen albumista

 

Elastinen jatkaa valtavan menestyksekästä vuottaan julkaisemalla uuden singlensä Suutele Suulle tänään perjantaina 25.09. Mega-suositun artistin kaksi edellistä singleä Epäröimättä hetkeekään (feat. Jenni Vartiainen) ja Gettomasan kanssa tehty yhteisbiisi Mähän Sanoin singahtivat ilmestyessään kirkkaasti Spotifyn Top 50-listan kärkisijalle. Ensiksi mainittu tuplaplatina-single rikkoi myös Suomen kaikkien aikojen radioennätykset ja jatkaa voittokulkuaan jo kahdeksatta kuukautta sekä radiossa että Spotifyn listoilla.

Suutele Suulle -kappaleen sanoituksissa Elastinen kannustaa kuulijaa elämään hetkessä ja täysillä. ”Suutele Suulle kertoo mulle jokaisen hetken ainutlaatuisuudesta. En tahtoisi elää päivääkään hällä väliä-meiningillä vaan haluan kokea täysillä ja viedä asiat loppuun. Jos huomista ei tuu, ei jäänyt mitään kesken”, avaa hän kappaleen viestiä. Kappaleen kertosäettä on inspiroinut Tommy Tabermannin runo Ohjeita matkalle epätoivon tuolle puolen. ”Runon sisältämä ajatus on mielettömän vahva. Hattuni nousee Tabermannille”, kertoo Elastinen.

Suutele Suulle on esisoittoa Elastisen tulevalle seitsemännelle sooloalbumille, joka julkaistaan 13.11.2020. Fanien hartaasti odottama albumi tulee olemaan Elastisen ensimmäinen sitten vuoden 2016 Elastinen Feat. -pitkäsoiton.

Kuuntele Suutele Suulle tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot
Seuraa: Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Eetu Toivanen / Kaiku Entertainment
eetu@kent.fi
050 3468971

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi