Elastinen feat. -ohjelman ensimmäinen biisi ”Lempo” nousi singlelistan sijalle 1.

Elastisen ja Lauri Tähkän kappale ”Lempo” nousi Suomen virallisen singlelistan sijalle 1. Ensimmäisen kerran Lempo ja muut ohjelmassa syntyvät hitit kuullaan livenä Elastinen feat. -jättikonsertissa Hartwall Arenalla 21. toukokuuta.

“Keikasta tulee uskomaton, tunnelma tulee varmasti olemaan katossa. Ohjelman vieraiden lisäksi on monta yllätystä luvassa ja sellaisia vetoja joita ei nähdä toiste. Tehdään yhdessä musahistoriaa!”, Elastinen hehkuttaa.

MTV:llä perjantaisin nähtävään ohjelmaan Elastinen on kutsunut vieraakseen kymmenen artistia. Kunkin jakson ensimmäisenä kuvauspäivänä päivänä artistivieras vie Elastisen itselleen merkityksellisen tekemisen pariin.

Lauri Tähkän ja Elastisen Lempo sai alkusykäyksensä saaristossa saunan lauteilla, Robin taas vei Elastisen nyrkkeilysalille. Toisena kuvauspäivänä pystytetään studio Elastisen valitsemaan yllättävään paikkaan ja ryhdytään tekemään musiikkia tosissaan.

Katsojille Elastinen feat. on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä seuraamaan artistien välistä yhteistyötä, näkemään miten helppoa – tai vaikeaa uuden biisin synnyttäminen on ja mitä valmiin kappaleen tuottaminen vaatii. Kymmenen kohtaamisen tuloksena syntyy kymmenen uuden kappaleen albumi joka julkaistaan toukokuussa.

Elastisen vieraana ohjelmassa on tähän mennessä nähty Lauri Tähkä, Hector ja Robin. Huomista aprillipäivän jaksoa tähdittää Johanna Kurkela. Muissa jaksoissa nähdään Anssi Kela, Samu Haber, Robin, Paula Vesala, Juha Tapio, Hector, Anna Puu ja Sami Hedberg. Sarjan musiikkituottajana toimii Jukka Immonen.

Elastinen feat. -konsertissa Hartwall Arenalla lauantaina 21.5. Elastisen vieraana nähdään ohjelman tähtiä ja Elan ystäviä uran varrelta. Keikalla kuullaan uusien hittien lisäksi tuttuja suosikkeja ja huikeita yllätysvetoja. Liput Elastinen feat. -konserttiin ovat myynnissä Lippupisteessä.

LIPUT:
Lippupistewww.lippu.fi
Lipunhinnat palvelumaksuineen alkaen 39,50 / 49,50 / 59,50 /69,50 euroa

Kuuntele kaikki ohjelman julkaistut kappaleet:
Elastinen feat. Lauri Tähkä: Lempo
Elastinen feat. Hector: Stadi On Niin Snadi
Elastinen feat. Robin: AAAA
Elastinen feat. Johanna Kurkela: Oota Mua

Katso MTV Katsomosta Elastinen feat -ohjelman jaksot

Lataa Elastisen promootiokuvat täältä!
Elastinen Instagram
Elastinen Facebook
Elastinen Twitter 

Lisätiedot musiikin julkaisusta:
Rähinä Records, Essi Kivitie, essi@rahina.com

Lisätiedot Elastinen feat. –konsertista:
Live Nation tiedotus: Maritta Kettunen, puh. 09 856 73 453, maritta.kettunen@livenation.fi

Lisätiedot tv-ohjelmasta:
Endemol Shine Finland, Tatu Ferchen, tatu.ferchen@endemolshine.fi
MTV, Johanna Pasonen, 050 438 0791, johanna.pasonen@valve.fi