Elastinen feat. MTV3-kanavalla perjantaisin 11.3. klo 20.05 alkaen

Elastinen feat. on MTV3-kanavan uudenlainen musiikki- ja viihdeohjelma, jossa kurkistetaan musiikin tekemisen alkulähteille ja seurataan artistien välistä yhteistyötä. Ainutlaatuisessa ohjelmaformaatissa musiikki- ja viihdealan moniottelija Elastinen kohtaa kussakin jaksossa yhden Suomen eturivin artisteista ja tästä kohtaamisesta syntyy uusi kappale. Elastinen feat. nähdään MTV3-kanavan perjantai-illoissa 11.3. alkaen.
Elastinen feat. -ohjelman jokaisessa jaksossa Elastinen kohtaa yhden Suomen eturivin artisteista. Kymmenestä kohtaamisesta syntyy ainutlaatuinen, julkaisuvalmis kymmenen kappaleen kokonaisuus. Ohjelman kappaleista syntyy Elastisen uusi albumi, joka julkaistaan ohjelman edetessä.

Jokainen kappale tehdään kahden päivän aikana. Ensimmäisenä päivänä vieras kuljettaa Elastista itselleen merkityksellisissä paikoissa. Luvassa on yllättävää, mieluisaa ja kenties haastavaakin tekemistä ja sen ohessa rehellistä puhetta tunteista, musiikista ja elämästä. Kaiken päivän aikana koetun siivittämänä valitaan kappaleelle teema ja aihe. Toisena päivänä kappale sävelletään, sanoitetaan ja äänitetään Elastisen valitsemassa paikassa. Studio voi olla missä vain; metsän siimeksessä, kaupungin keskellä tai vaikkapa aavalla merellä.

Eri musiikkityylien ja vahvojen persoonien kohtaamisista syntyy ainutkertaista musiikkia sekä kiinnostavia ja viihdyttäviä keskusteluita. Elastinen feat. on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kurkistamaan musiikin tekemisen alkulähteille ja seuraamaan artistien välistä yhteistyötä.

Elastisen vieraana nähdään Lauri Tähkä, Anssi Kela, Samu Haber, Robin, Paula Vesala, Juha-Tapio, Hector, Johanna Kurkela, Anna Puu ja Sami Hedberg. Sarjan musiikkituottajana toimii Jukka Immonen.