ELASTINEN FEAT. LIVENÄ HARTWALL ARENALLA TOUKOKUUSSA

Viime viikolla käynnistynyt Elastinen feat. -tv-ohjelma saa jatkoa toukokuussa massiivisen areenakonsertin muodossa. Livekonsertissa Elastisen vieraana nähdään tv-ohjelmasta tutut artistivieraat sekä ystäviä Elastisen pitkän uran varrelta. Elastinen feat. -livespektaakkeli koetaan Hartwall Arenalla lauantaina 21. toukokuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 21. maaliskuuta Lippupisteessä.

Elastinen feat. on MTV3-kanavan uudenlainen musiikki- ja viihdeohjelma, jonka joka jaksossa Elastinen kohtaa yhden suomalaisen huippuartistin ja kohtaamisesta syntyy uusi kappale. Elastisen vieraana ohjelmassa nähdään Lauri Tähkä, Anssi Kela, Samu Haber, Robin, Paula Vesala, Juha Tapio, Hector, Johanna Kurkela, Anna Puu ja Sami Hedberg. Viime viikolla julkaistiin Elastisen ja Lauri Tähkän kappale ”Lempo” ja sen tekemisestä kertova jakso nähtiin MTV3-kanavalla perjantaina. Biisi on Spotifyn top 50 -listalla sijalla 4. Tänään julkaisunsa on saanut Elastisen ja Hectorin kappale ”Stadi On Niin Snadi”. Biisin syntytarina nähdään MTV3:lla vuorostaan tämän viikon perjantaina 18. maaliskuuta.

Tv-ohjelmassa tehdyt kappaleet ovat myös Elastinen feat. -livekonsertin punainen lanka ja kyseessä onkin ainutkertainen mahdollisuus päästä kuulemaan biisit livenä alkuperäisesittäjien kera. Visuaalisesti näyttävässä ja teknisiltä ratkaisuiltaan kunnianhimoisessa areenakonsertissa kuullaan totta kai myös Elastisen omat hitit ja keikkasuosikit. Lavalla nähdään myös liuta yllätysvierailijoita Elan uran varrelta.

Elastisella onkin jo aikaisempaa kokemusta jättiareenan kokonaisvaltaisesta haltuunotosta. Viime syksynä  ELA Show täytti Hartwall Arenan kahtena iltana ja yleisö pääsi kokemaan Elastiselta hänen uransa siihen mennessä hengästyttävimmät keikat. Toukokuisessa Elastinen feat. -show’ssa tähtäin on entistäkin korkeammalla ja luvassa on korkeaenergistä hittitykitystä alusta loppuun. Toukokuun areenakeikka toteutetaan vain yhtenä iltana.

”On mahtavaa päästä palaamaan hallille! Tällä kertaa pääsen toteuttamaan visioni vierailijoiden avustuksella. Tarkoituksena on luoda ainutkertainen kokemus faneille ja myös meille artisteille. Tätä iltaa ei kannata missata!”, Elastinen hehkuttaa.

Elastinen feat. -areenakonsertin järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Rähinä Live. Konsertin toteutuksen mahdollistavat Radio Nova, Clear Channel, DNA, Mercedez Benz, Ifolor, Scandic ja American Express.

KONSERTTI: 
Elastinen feat.
La 21.5.2016 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 21.3.2016 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 69,50 / 59,50 / 49,50 / 39,50 euroa Lippupisteestä

Lippupaketit www.eventsclub.fi

Elastinen Facebook
Elastinen Instagram
Elastinen Twitter
Lisätietoja ohjelmasta

LISÄTIEDOT:
Konsertin järjestäjät: Live Nation Finland & Rähinä Live
Live Nation tiedotus: 
Maritta Kettunen, puh. 09 856 73 453, maritta.kettunen@livenation.fi
Rähinä Live tiedotus & Elastisen haastattelupyynnöt:
Essi Kivitie, essi@rahina.com
pressikuvat ja media-akkreditoinnit konserttiin: http://press.livenation.fi
Lisätiedot tv-ohjelmasta:
Endemol Shine Finland, Tatu Ferchen, tatu.ferchen@endemolshine.fi
MTV, Johanna Pasonen, 050 438 0791, johanna.pasonen@valve.fi