Elastinen feat. -albumi julkaistaan 6. toukokuuta

MTV:llä perjantaisin nähtävään ohjelmaan Elastinen kutsui vieraakseen kymmenen artistia. Näiden kohtaamisten tuloksena syntyi kymmenen uuden kappaleen albumikokonaisuus, joka julkaistaan 6. toukokuuta.  Levyltä löytyy myös Elastisen ennen julkaisematon kappale ”Tilanne Päällä”.  Ohjelmasta nyt julkaistut kappaleet ovat niittäneet menestystä Spotifyn top 50 -listalla ja ne ovat valloittaneet radioiden soittolistoja jo ensimmäisistä julkaisuviikoista lähtien.  Viime viikolla Elastisen ja Lauri Tähkän kappale ”Lempo” ylitti upeasti kultarajan. Levyjulkkareita vietetään Hartwall Arenalla 21. toukokuuta. Tuolloin tullaan kuulemaan ohjelmassa syntyneet hitit ensimmäistä kerran livenä.

Katsojille Elastinen feat. on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus päästä seuraamaan artistien välistä yhteistyötä ja näkemään kuinka helppoa – tai haastavaa uuden biisin synnyttäminen on ja mitä valmiin kappaleen tuottaminen vaatii.

“Olen suunnattoman ylpeä saadessani esitellä teille Elastinen Feat -albumin! Kun sain mahdollisuuden tehdä oman TV-ohjelman olin alusta asti sitä mieltä, että koko projektin pitää kulkea vahvasti musiikki edellä. Ohjelma kertoo musiikista, ei toisinpäin. Albumin tekoprosessi oli vailla vertaansa,10 vierailijaa, 10 erilaista äänityspaikkaa, 10 ihan erilaista biisiä”, Elastinen hehkuttaa.

Albumin kansitaiteena nähdään jokaista kappaletta varten tehdyt taideteokset, jotka on piirtänyt nuori ja lahjakas Emmi Kulmala.

“Vihdoin koko ohjelman ydin ja koko Elastinen Feat -kausi lyödään nyt yksiin kansiin! Fyysinen, konkreettinen albumi on mulle yhä todella tärkeä malli tehdä musaa ja tää kokonaisuus on konseptina varsin ainutlaatuinen.”, Elastinen kertoo.

Elastisen vieraana ohjelmassa on tähän mennessä nähty Lauri Tähkä, Hector, Robin, Johanna Kurkela ja  Sami Hedberg. Muissa jaksoissa nähdään Anssi Kela, Samu Haber, Paula Vesala, Juha Tapio ja Anna Puu. Sarjan musiikkituottajana on toiminut Jukka Immonen. 

Elastinen feat. -konsertissa Hartwall Arenalla lauantaina 21. toukokuuta nähdään ohjelman tähtiä ja Elan ystäviä uran varrelta. Keikalla kuullaan uusien hittien lisäksi tuttuja suosikkeja ja huikeita yllätysvetoja. Liput Elastinen feat. -konserttiin ovat myynnissä Lippupisteessä.

LIPUT:
Lippupistewww.lippu.fi
Lipunhinnat palvelumaksuineen alkaen 39,50 / 49,50 / 59,50 /69,50 euroa

Kuuntele kaikki ohjelman julkaistut kappaleet:
Elastinen feat. Lauri Tähkä: Lempo
Elastinen feat. Hector: Stadi On Niin Snadi
Elastinen feat. Robin: AAAA
Elastinen feat. Johanna Kurkela: Oota Mua
Elastinen feat. Sami Hedberg: Täytyy Jaksaa
Elastinen feat. Anssi kela: Voitais Välillä Elää

Katso MTV Katsomosta Elastinen feat -ohjelman jaksot

Lataa Elastisen promootiokuvat täältä!
Elastinen Instagram
Elastinen Facebook
Elastinen Twitter 

Lisätiedot musiikin julkaisusta:
Rähinä Records, Essi Kivitie, essi@rahina.com

Lisätiedot Elastinen feat. -konsertista:
Live Nation tiedotus: Maritta Kettunen, puh. 09 856 73 453, maritta.kettunen@livenation.fi

Lisätiedot tv-ohjelmasta:
MTV, Johanna Pasonen, 050 438 0791, johanna.pasonen@valve.fi