Elastinen avaa soolouransa parin vuoden tauon jälkeen – tänään julkaistaan single ”Peili”

Tänään julkaistava kappale ”Peili” kertoo artistin omasta peilikuvasta ja sen taakse kätkeytyvästä persoonasta. Tauko soolourasta on antanut sopivaa etäisyyttä omaan tekemiseen ja synnyttänyt uuden inspiraation musiikin tekemistä kohtaan.

Elastisen edellinen soololevy ”Iso Kuva” julkaistiin 2015. Hiljaiseloa se ei ole kuitenkaan tarkoittanut vaan artisti on ehtinyt tehdä paljon, muun muassa omaa nimeää kantavan tv-ohjelman Elastinen Featin, hallikeikkoja sekä Profeetat -projektin yhdessä Cheekin kanssa.

Nyt on kuitenkin aika tehdä omaa musiikkia omilla ehdoilla vapautuneesti. Työnteon intohimo ei ole laantunut vaan se kuplii voimakkaampana kuin koskaan aikaisemmin. Uusi alku ei ole paluu menneisyyteen vaan se mitä on tehty, tukee sitä mitä tänä päivänä tehdään. Menneisyys ei saa kuitenkaan vangita vaan siitä pitää pyrkiä myös ulos, löytääkseen itsensä uudelleen. Elastinen kertoo, kuinka on tärkeää oppia seuraamaan omaa intohimoaan ja omaa sisäistä ääntään. Onnellisuus on omassa päässä, kuten menestyskin. Elastinen korostaa, että ne asiat jotka tuovat onnea on niitä asioita, joita kohden on syytä kulkea. Musiikki ja sen tekeminen ovat sitä mihin Elastinen on alun alkaen halunnut aina keskittyä. Musiikki on kaiken tekemisen keskiössä.

”Valtavien TV-tuotantojen ja hallikeikkojen jälkeen on tosi vapautunut fiilis tehdä vain musiikkia ja koen, että voin jotenkin aloittaa taas ihan puhtaalta pöydältä. Haluan haastaa itseni artistina ja tehdä juuri sellaista musaa, kun mitä itse tahdon kuulla”, Elastinen tiivistää.

Kuuntele Elastisen uusi single Peili täältä
Elastinen promootiokuvat 
Elastinen Instagram
Elastinen Facebook
Elastinen Twitter

Elastisen haastattelupyynnöt:
Rähinä Records, Essi Kivitie
essi@rahina.com

Elastisen keikkamyynti:
Fullsteam Agency, Mika Sorola
mika@fullsteam.fi