Brädin uusi sooloalbumi III julkaistaan 16. toukokuuta

Brädin sooloalbumi ”III” julkaistaan perjantaina 16. toukokuuta. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu ”Hätähuuto” on ollut yksi kevään suurimpia hittibiisejä, joka on soinut ahkeraan radiokanavilla. Hätähuuto-kappale on noussut myös Suomen Virallisen singlelistan kärkeen ja ollut yksi Spotifyin kuunnelluimpia biisejä.

Brädi kuvailee kolmatta albumiaan aidoksi räppilevyksi, joka on höystetty vahvoilla singleillä ja omakohtaisilla, rehellisillä tunnelmapaloilla. Levyn ensimmäinen single Hätähuuto toimi oivana pelinavauksena sille, että teksteissä kuuluu henkilökohtaisuus ja suora, rehellinen puhe , joka on entistä enemmän framilla biiseissä. Vanhat diggarit saavat varmasti mitä tilaavat, mutta Brädi uskoo, että nyt julkaistava albumi aukeaa entistä paremmin myös uusille kuulijoille.

Brädi on ollut tunnettu yhteistyöstään kotimaisten artistien kanssa, ja levyllä vierailevien artistien lista on tälläkin kertaa pitkä.  Brädillä on ollut kunnia tehdä yhteistyötä mm. Jannika B:n, PistePisteen, Tuomas Kauhasen, Uniikin, Toni Wirtasen sekä Herrasmiesliigan kanssa.

”Mä tykkään todella paljon pitää väkeä mun levyilläni, vaikka soololevyistä onkin kysymys. Mun mielestä se rikastuttaa albumin tekoprosessia, ja on aina siistiä seurata, miten kollegat toimivat studiossa. Tällä kertaa kävi taas studion ovi pyöröoven lailla. Oli mahtavaa saada näin kova ryhmä hommiin”, Brädi kertoo.

Nyky-rapin vallalla olevasta tuotantotavasta poiketen Brädin lähes koko albumin tuotanto on syntynyt yhteistyössä lahtelaistuottaja Henkka ”MGI” Lanzin kanssa. MGI:n meriittilistalta löytyvät mm. kansainväliset supertähdet 50 Cent, Akon ja Sean Kingston. MGI palkittiin tuottajan työstään Emma-patsaalla keväällä 2014. Albumilla kuuluu myös mm. Elastisen, Millionaire Menin ja DJ Kometin kädenjälki.

”Rakas ystäväni ja vakiotuottajani MGI on mulle kullanarvoinen tukihenkilö, kuka on aina uskonut muhun, ja vienyt albumini timanttisella kosketuksella loppuun valtavan työtaakan allakin, välillä jopa eri mantereelta käsin. Tälläkin kertaa leijonanosa on MGI:n tuotantoa, mutta mukana on myös Elastisen, Beni Blankon ja ja Millionaire Menin kädenjälkeä”, Brädi hehkuttaa.

Brädin on julkaissut kaksi sooloalbumia  Näis Kengis (2012) ja Repullinen Hiittiä (2010).
Brädi on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti ja tunnettu ennen soolouraansa monivuotisesta yhteistyöstään suomalaisen rapin ykkösnimien kanssa. Brädi on tehnyt 2000-luvulla nimeä itselleen myös lahtelaisten hiphop-yhtyeiden 5th Elementin sekä Herrasmiesliigan puitteissa.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Essi Kivitie / Rähinä Records
puh. +358 43 8200 997
essi@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com