Brädin uusi musiikkivideo ja single ”Uimaan feat. PistePiste” julkaistaan 2. toukokuuta

Biisillä on mukana  feattaamassa PistePiste. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu ”Hätähuuto” on ollut yksi kevään suurimpia hittibiisejä, joka on soinut ahkeraan radiokanavilla. Hätähuuto-kappale on noussut myös Suomen Virallisen singlelistan kärkeen ja ollut yksi Spotifyin kuunnelluimpia biisejä. Brädin sooloalbumi ”III” julkaistaan 16. toukokuuta.

Ensimmäisen singlelohkaisun jälkeen jatkoksi Brädi halusi nostaa jotain keveämpää ja kesäistä.

”Suomen kesä on niin lyhyt ja vähäluminen, että on ainoastaan oikein, että porukalla on kesän tahdittajaksi hyvää musaa. Musan avulla saa kesästä vielä enemmän irti ja hyvää biisiin on helppo yhdistää kesän muistot”, Brädi kertoo.

Brädin edellisen albumin kesäsingleä ”Lämpöö” on kuunneltu Rähinä Recordsin Youtube-kanavalla lähes 4 miljoona kertaa.

”Lämpöö -onnistuminen tuotti uuden kesärallin tekoon sopivaa haastetta ja mietin mitä kaikkea olennaista kesään kuuluu, mistä ei maamme räppärit olisi vielä laulalleet. No, kuka ei muka ei tykkää mennä uimaan? Uimatreffit kesäillassa päihittivät ujon leffaillan mennen tullen”, Brädi hehkuttaa.

Brädin on julkaissut kaksi sooloalbumia  Näis Kengis (2012) ja Repullinen Hiittiä (2010).
Brädi on pitkän linjan lahtelainen rap-artisti ja tunnettu ennen soolouraansa monivuotisesta yhteistyöstään suomalaisen rapin ykkösnimien kanssa. Brädi on tehnyt 2000-luvulla nimeä itselleen myös lahtelaisten hiphop-yhtyeiden 5th Elementin sekä Herrasmiesliigan puitteissa.

Brädin levyjulkkareita vietetään 16. Toukokuuta Bar Brassa Jyväskylässä.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Essi Kivitie / Rähinä Records
puh. +358 43 8200 997
essi@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com