Brädin ”Hätähuuto” singlelle kultaa

Hätähuuto-kappale oli Brädin albumin ensimmäinen singlejulkaisu, joka on nyt ylittänyt menestyksekkäästi kultarajan. Kappaleella vierailee Apulannan keulahahmo Toni Wirtanen ja biisin on tuottanut vuoden 2013 tuottajaksi valittu MGI (Henri Lanz). Hätähuuto on koko kevään ajan soinut ahkeraan radiokanavien soittolistoilla, ja se on tavoittanut sanomallaan laajan kuuntelijakunnan.  Brädi on julkaissut kolme sooloalbumia Näis Kengis (2012), Repullinen Hiittiä (2010) ja III (2014).

Rähinä Recordsin artistit ovat menestyneet hyvin mm. Spotifyn listoilla ja ovat olleet jo vuosia Suomen kuunnelluimpia muusikoita digitaalisissa kanavissa .  Vuosi sitten kesällä otettiin myyntitilastoihin mukaan myös singlejen streamaukset. Tämän muutoksen myötä viime kesänä julkaistut singlet ovat ylittäneet upeasti kulta- ja platinarajat. Elastisen energinen bilebiisi ”Loppuviikko” ja Spektin Diktaattorimies -albumin single ”Juomalaulu” saivat platinaa sekä Uniikin #kylänmies -albumin debyyttisingle ”Pätkätöis” sai loistokkaasti kultaa.

Kaikki Rähinän artistit keikkailevat ahkeraan koko kesän ajan ja valmistelevat keikkakiireiden ohessa uutta materiaalia julkaistavaksi.

Rähinä Records Oy:n perustamisesta tuli viime vuonna kuluneeksi kymmenen vuotta. Yrityksen perustivat vuonna 2003 Fintelligenssistä tuttu duo Elastinen ja Iso H yhdessä Kapasiteettiyksikön jäsenten Uniikin, Andun ja Tasiksen kanssa. Yrityksen toimitusjohtajana toimii ikipositiivinen Kimmo ”Elastinen” Laiho. Rähinä Recordsin artisteja ovat muun muassa Brädi, Elastinen, Uniikki, Iso H, Timo Pieni Huijaus ja Spekti.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Essi Kivitie / Rähinä Records
puh. +358 43 8200 997
essi@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com