Brädiltä julkaistaan tänään 24. marraskuuta uusi single Saturnus

Brädin tulevan albumin neljäs singlejulkaisu ”Saturnus feat. Illi” on voimakas powerballadi, jossa moderni trap-pop-soundi lyö kättä klassikon kanssa. Biisin idea syntyi MGI:n soittamasta biitistä Kuningas biisin nauhoitusten jälkeen.  Soundi oli täysin erilainen kuin mitä muuten on tuotettuna eikä se meinannut avautua ensin artistille, kunnes tuli iso ahaa-elämys, että tälle uudelle soundille tarvitaan jotain lainaa menneisyydestä. Tämän jälkeen Brädille oli kristallinkirkasta, että ‘Kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat’ on se biisi, mihin hän halusi luoda uudet raamit. 

MGI:llä ja Brädillä on pitkä historia, ja yhteistyö on aina yhtä saumatonta. Tällä kertaa tiimin mukaan hyppäsi yksi tärkeimmistä luottomiehistä – Illi, jonka kanssa Brädi on tehnyt lukuisia hittibiisejä.

”Pyörittelin sitä ihan maanisena tosi kauan, eikä se biisi meinannut erilaisuudessaan aueta ensin millään, kunnes keksin, että se huutaa jotain lainaa menneisyydestä, mieluiten 90-luvun popista. Siitä lukot sitten aukesivatkin, ja oli pian kristallinkirkasta, että ‘Kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat’ on se biisi, jolle mä tekisin uudet vaatteet. Pallottelin ideaa luottomieheni, Illin, kanssa, ja jo ensimmäisen demotuksen jälkeen mulle oli selvää, että Illi tulee laulamaan myös lopullisen kertsin. Ei Brädi-levyä ilman Illiä,” Brädi hehkuttaa.

Brädin maaliskuussa julkaistu kakkossingle ”Kombo feat. Evelina” ylitti menestyksekkäästi kultarajan. Muut singlejulkaisut tulevalta albumilta ovat Mestariteos feat. Archie Cruz ja Kuningas feat. Raappana.

Vuoden isoimpiin kohokohtiin kuuluu Rähinä Live keikka, joka järjestetään Helsingin Nosturissa 5. joulukuuta.

”Tänäkin vuonna tulee mahtava päätös vuodelle, koko porukalla, enkä malta odottaa, että pääsen testaamaan uutta singleä ensi kertaa livenä, parhaalle mahdolliselle yleisölle! Tulee mahtava ilta,” Brädi iloitsee.

Musiikin ohella Brädiä on työllistänyt uusi lahtelainen koripalloseura, Lahti Basketball, joka voitti debyyttikaudellaan koripallon miesten 1. divisioona B:n mestaruuden ja nousi täksi kaudeksi 1. divisioona A:han. Brädi istuu seuran hallituksessa ja toimii kotiotteluiden kuuluttajana.  Artisti toimii myös Lahden Sibeliustalon / Lahden Messujen hallituksessa.

Kuuntele single Saturnus feat. Illi täältä (http://bit.ly/BradiFeatIlliSaturnus)
Brädi Facebook
Brädi Twitter
Brädi Instagram
Lataa promootiokuvat täältä

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Essi Kivitie
essi@rahina.com

Keikkamyynti Rähinä Live:
Mika Sorola
mika@rahina.com