Brädi julkaisee tänään uuden singlen “Nelostie feat. Juha Tapio”

Tänään 2. marraskuuta julkaistaan Brädin uusi single Nelostie feat. Juha Tapio. Kappale on reissumies-romantiikkaa lupaileva teos, joka kuljettaa kuulijan pitkin Nelostietä etelästä pohjoiseen, vaarallisen, mutta niin koukuttavan daamin kyydissä. Kappaleella on mukana feattaamassa suuresti arvostettu pitkän linjan laulaja-lauluntekijä Juha Tapio, joka toimittaa biisin kertosäkeen mestarillisesti. Kappaleen tuotannosta vastaa Brädin luottotuottaja Henkka ”MGI” Lanz.

Mä olen aina jotenkin rakastanut reissumies-romantiikkaa, tietä, lähtemisiä ja jäämisiä. Harley Davidson -harrastuksen myötä olen alkanut viime aikoina diggailemaan jopa kantria, ja siellä jos missä sitä reissumies-romantiikkaa onkin. Pikkuhiljaa mulle kasvoi fiilis, että olisi kiva tehdä sellainen vanhan ajan American road movie -henkinen biisi, josta tulisi ”Nelostie”, fiilistelee Brädi.

Mulla oli vahva visio, millaisen biisin mä haluan tehdä ja Henkka ”MGI” Lanz, joka on tuotannollisesti tämänkin biisin takana, yleensä ymmärtää mua jo puolesta tavusta, ja toimittaa juuri sen mitä mä haluan”, avaa Brädi kappaleen synnystä.

Nainen kappaleessa on vertauskuva tielle, joka vei mut aktiivisen keikkailun alkamisen myötä mukaansa 2000-luvun alkupuolella – tielle, jolla olen edelleen. Houkutteleva asia, joka vain tempaa mukaansa, vaikka lähtiessäsi jo tiedät, että mukaan lähteminen saattaa tietää hankaluuksia. Ja vaikka yrittäisit päästää siitä irti, se vetää kerta toisensa jälkeen sinut takaisin, mahdollisista pettymyksistä huolimatta”, avaa Brädi kappaleen tarinaa.

Brädi kertoo, että Juha Tapio valikoitui mukaan siksi, että hän arvostaa miestä suuresti. Hän tiivistää kuinka Juha on todella hieno artisti ja lämmin ihminen, ja jakaa kampauksen ohella hänen kanssaan myös hyvin samankaltaisen arvomaailman. Brädi sanoo uskovansa tällaiseen yhteistyöhön, ja uskoo tämänkin kappaleen tekemisen rikastuttaneen molempia osapuolia.

”Eikä Juha todellakaan halunnut tulla “valmiiseen pöytään”, vaan osallistui piinkovana ammattilaisena sävellys- ja sanoitustyöhön osuutensa osalta, ja tietenkin suoritti timanttisesti itse laulusuorituksen. Mulle oli tosi iso ja hieno asia saada taas kerran yksi arvostamani maestro kanssani biisille, Toni Wirtasen ja kumppaneiden jatkoksi”, avautuu Brädi.

Brädin viimeisimmistä singlejulkaisuista muun muassa Kombo feat. Evelina (2016) jaSaturnus feat. Illi (2016) ovat striimanneet Spotifyssa platinaa.

Kuuntele uusi single “Nelostie feat. Juha Tapio” täältä
Brädi Facebook
Brädi Instagram
Brädi twitter
Lataa promootiokuvat täältä

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi