Spekti julkaisee tänään uuden sinkun ”Vaikka Väkisin feat. Niila”

Spekti julkaisee tänään 28. maaliskuuta uuden singlen ”Vaikka Väkisin”. Kappaleella mukana feattaamassa kansainvälisestikin tunnettu artisti Niila. Spektin uusi single on omiaan kevään malttamattomaan odotteluun sekä erityisesti sateisten kesäpäivien tunnelman nostattamiseen.

”Ajatus biisiin lähti siitä, kun Suomessa odotetaan joka vuosi 9 kuukautta kesää, joka sitten lähes aina onkin pettymys. Sanoituksella pyrin kannustamaan ihmisiä nauttimaan lyhyestä kesästä, olosuhteista riippumatta”, kertoo Spekti.

”Kappale soveltuu mielestäni hyvin kuunneltavaksi kesää odotellessa, sekä tietysti myös niinä kesäisinä hetkinä, jolloin keli jättää toivomisen varaa”, jatkaa Spekti.

Biisin on säveltänyt saksofonisti ja musiikkituottaja Antti Hynninen. Hän oli tehnyt aiemminkin yhteistyötä Niilan kanssa, ja ehdotti miestä feattaamaan kertosäkeeseen.

”Otettiin Niila studiolle, ja lopputulos onnistui mielestäni loistavasti. Niila lunastaakin biisillä paikkansa Suomen Justin Timberlakena”, iloitsee Spekti.

Trilogia-yhtyeessä alalla aloittaneen Spektin kuusivuotinen sooloura on ollut menestyksekäs. Mies on myynyt platinaa sinkuillaan Teen Mitä Haluun ja Macho Fantastico, sekä tuplaplatinaa sinkullaan Juomalaulu. Singlet Räikkösluokan Jahti ja Eniten Vituttaa Kaikki ovat myös ylittäneet reilusti kultarajan. Räppärin molemmat sooloabumit Diktaattorimies ja Macho Fantastico ovat molemmat myyneet kultaa.

Viime vuonna Spekti julkaisi liudan Spotifyssa menestyneitä hittibiisejä. FlipperiHimmee Bossi feat. Vilma Alina sekä Huomisen Huolia feat. Tasis ovat striimanneet yhteensä lähes 4 miljoonaa kertaa. Spekti biisejä on striimattu Spotifyssa reilut 31 miljoonaa kertaa.

Kuuntele uusi single ”Vaikka Väkisin feat. Niila” täältä
Kuuntele edellinen single ”Huomisen Huolia feat. Tasis” täältä
Spekti Facebook
Spekti Instagram
Spekti Twitter

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com

Keikkamyynti Rähinä Live:
Mika Sorola
044 269 6072
mika@rahina.com