Rähinä Recordsin uusin artistikiinnitys, räppiduo Halko, julkaisee debyyttisinglen 4. toukokuuta

Rähinä Records julkistaa 4. toukokuuta artistirosteriinsa uusimpana sainatun räppiduon. Siskokset Rauha ja Hanna muodostavat asennerikkaan yhtyeen nimeltä Halko. Tytöiltä julkaistaan samalla debyyttisingle ”Vegas”. Biisissä kiteytyy tyttöjen räiskyvät luonteet sekä heidän intohimonsa musiikin tekemiseen.

Räppiduo Halko tekee rohkealla otteella ja ennen näkemättömällä asenteella musiikkia, jonka tarkoitus on saada kuulija irtautumaan arjesta ja nostamaan tunnelma kattoon. Tytöt ovat alusta lähtien tiiviisti mukana koko prosessin kulussa ja sanoittavat kaikki kappaleensa itse.

Siskoksille Hannalle ja Rauhalle musiikki on aina ollut yksi elämän tärkeimpiä asioita. He ovat aloittaneet puuhailun musiikin parissa jo todella nuorena, ja sen eteen on paiskittu lujasti töitä. Noin neljä vuotta sitten he päättivät aloittaa tekemään yhdessä omia kappaleita, sekä esiintymään säännöllisesti Open mic –illoissa. Tämän jälkeen biisejä onkin työstetty lähes päivittäin.

Ensimmäisen oman kappaleen yhdessä tytöt tekivät jo ala-aste ikäisinä. Molemmat ovat pienestä pitäen rakastaneet laulamista ja esiintymistä, jonka vuoksi Open mic –illoissa esiintyminen tuntui todella luontevalta. Iltoja varten tytöt tahkoivatkin lähes joka viikko uutta tuotantoa esitettäväksi.

Viimein kesällä 2016 tytöt päättivät keskittyä musiikin tekemiseen tosissaan, ja muuttaa harrastuksen työksi. Tyttöjen tekemän oman Youtubeen ladatun biisin myötä heidät lopulta bongattiin levy-yhtiölle. Yhtyeen biisit syntyvät pääsääntöisesti aina omasta elämästä ja he kuvailevatkin kappaleitaan hyvän mielen musiikiksi.

Halko Facebook
Halko Instagram
Lataa promootiokuvat täältä

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com