Nelli Matula julkaisee uuden singlen ”Mun Kaa Kahden” tänään 15. maaliskuuta

Nelli Matulalta julkaistaan tänään hänen kolmas singlensä ”Mun Kaa Kahden”. Artisti kertoo kappaleessaan, kuinka hänelle kiireen keskellä on tärkeää saada myös viettää aikaa omassa rauhassa. Kyseinen RnB vaikutteinen balladi onkin hänen mukaansa anthem tälle omalle ajalle.

Kappale kuvastaa hyvin Matulan persoonallista luonnetta ja sanoitukset kertovat hänen tavastaan rentoutua pitkän ja raskaan viikon jälkeen.

”Tämä biisi on mulle todella mieluinen, koska tässä on nyt sitä RnB:tä ja aihe on omakohtainen”, hehkuttaa Matula.

”Usein mulle ulos lähtemisessä paras juttu on se laittautuminen ja muu etkoilu. Tää on vähän niin kuin sellainen anthem sille omalle ajalle. Vaikka rakastan olla ihmisten kanssa ja olen todella seurallinen, on mulla myös todellinen tarve saada välillä olla ihan omassa rauhassa. Sillä tavoin saan kunnolla ladattua akut kiireisen ja raskaan viikon jälkeen”, avautuu Matula.

”Välillä terapeuttisin tapa rentoutua on viettää aikaa ihan yksin kotona ja riehua vanhassa t-paidassa, ilman housuja”, naurahtaa Matula.

Kappaleen sävellyksestä ja sanoituksesta vastaavat itse artistin lisäksi huipputuottajatTido ja Jurek Reunamäki sekä helsinkiläinen lauluntekijä Henna Sarriola.

Nelli Matulan ensimmäinen single “Kato Vaan” julkaistiin heinäkuun lopussa ja kappale oli yli kolme viikkoa Spotifyn top 50 -listalla sekä Suomen virallisella striimauslistalla. Hänen toinen singlensä ”Lemmikki” julkaistiin 26. lokakuuta ja se on striimannut kultaa.

2016 alkuvuodesta 21-vuotias Nelli Matula päätti lähettää Rähinä Recordsille demon. Espoosta kotoisin olevan nuoren laulajan lahjakkuus ja persoonallinen soundi herättivät levy-yhtiön kiinnostuksen, ja levytyssopimus Rähinä Recordsin kanssa allekirjoitettiin keväällä 2016.

Nelli Matula on kirjoittanut biisejä lapsesta asti ja haluaakin olla koko tekoprosessissa vahvasti mukana. Parhaillaan artisti työstää ahkeraan ensimmäisen albuminsa biisejä, kirjoittaa tekstejä ja työskentelee alan ammattilaisten kanssa. Hän aloitti syksyllä 2016 opintonsa Helsingin Pop&Jazz konservatoriossa.

Nelli Matula on opiskellut Espoon musiikkiopistossa klassista poikkihuilua sekä popjazzlaulua. Musiikin lisäksi hän on harrastanut tanssia koko ikänsä. Musiikista puhuttaessa tanssi tuleekin usein esille. Se on hänelle tärkeä osa elämää ja itsensä ilmaisua.

Kuuntele tänään julkaistu single Mun Kaa Kahden täältä
Katso Lemmikki -musiikkivideo täältä
Kuuntele Lemmikki -single täältä
Kuuntele Kato Vaan -single täältä
Lataa promootiokuvat täältä
Nelli Matula Facebook
Nelli Matula Instagram
Nelli Matula Snapchat Nellimatula

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com

Keikkamyynti Rähinä Live:
Mika Sorola
044 269 6072
mika@rahina.com