Negatiiviset Nuoret julkaisevat toisen singlensä ”Mutsi”

Lahtelaiskolmikko Negatiiviset Nuoret julkaisevat tänään 2. toukokuuta toisen singlensä “Mutsi”.  Kakkossingle kertoo siitä, kuinka aikuisten maailmassa aikuisella lapsella on vaikea paikka.

Negatiiviset Nuoret jatkavat elämän terapointia ja kakkossingle kertoo siitä, kun elämä ahdistaa, ja tuntuu ettei ole enää edes itse normaali. Kolmikon Olli kertoo ”Mutsi” biisin syntyneen kesällä 2015 ahdistuskohtauksien myötä

”Sinä kesänä ahdisti jotenkin tavallista enemmän. Yhtäkkiä studiolla tuli taas painostava fiilis ja sitä puidessa syntyi ajatus biisistä joka kertoo elämän vaikeudesta. Ehdotin Eetulle Mutsi mä en oo enää normaali –ideaa, ja Eetu rupesi hahmottelemaan melodiaa. Eetu soitti biisille samantien taustat ja mä aloin purkamaan niitä ahdistavia ajatuksia,”Olli kertoo.

Olli kirjoitti studiolla tunteensa paperille ja purki ajatuksia siitä, kun tuntuu että on menettämässä otteen eikä olo ole enää edes normaali. Kaksikon tekemä demo lähetettiin Artturille, joka kirjoitti omat ajatuksensa aiheesta.

Elämän analysointi jatkuu toukokuussa, kun kolmikon punkrap-tuotanto saa jatkoa ”Mutsi” kakkossinglen myötä.

Negativiisten Nuorten ykkössingle ”Ruma” kapusi hienosti YleX:n soittolistalle sekä lisäksi bändi nostettiin Soundi-lehden Parasta Juuri Nyt-soittolistalle.

Negatiiviset Nuoret  ovat tehneet keikkamyyntisopimuksen Rähinä Liven kanssa. Keikkamyynnistä vastaa Mika Sorola.

Negatiiviset nuoret sai alkunsa, kun kolme lahtelaisnuorta päättivät yhdistää voimansa. Kolmikko oli toiminut musiikin parissa jo pitkään, kukin tahoillaan. Eetu on tuottanut ja soittanut kitaraa punkrock –piireissä, Artturi ja Olli puuhailleet räpin parissa. Ystäviä yhdisti musiikki ja tapa purkaa ajatuksia paperille. Kaikki loksahti kohdilleen, kun Eetu soitti Ollille punk –demon, johon räppäri ehdotti riimejä. Artturi lähti porukkaan mukaan, ja sillä tiellä ollaan. Kolmikko kuvailee kokoonpanoaan terapiaprojektiksi, jossa kavereiden kanssa pohditaan maailman menoa ja heitetään läppää. Kolmikko ei mieti imagoaan, tai sitä miltä pitäisi näyttää tai kuulostaa. Biisit syntyvät arjesta ja yhteisistä läpistä, usein ihan huomaamatta.

Kuuntele uusi single “Mutsi” täältä 
Kuuntele biisi “Mä Oon Niin Ruma” täältä
Facebook Negatiiviset Nuoret
Instagram Negatiiviset Nuoret
Twitter Negatiiviset Nuoret

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Essi Kivitie / Rähinä Records
essi@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com