Negatiiviset Nuoret julkaisee tänään uuden sinkun ”Kellokosken Prinsessa”

Negatiivisilta Nuorilta julkaistaan uusi single ”Kellokosken Prinsessa” tänään 19. huhtikuuta. Biisi löytyy yhtyeen ensimmäiseltä albumilta, joka julkaistaan 21. huhtikuuta. Kappale on osuva esimerkki yhtyeen perjantaina julkaistavan debyyttialbumin kovasta tasosta.

Yhtyeen viides singlejulkaisu ”Kellokosken Prinsessa” on erinomainen esimerkki siitä millaisen kokonaisuuden bändin 21. huhtikuuta julkaistava esikoisalbumi kuulijoille tarjoilee. Kappaleeseen on tiivistetty sellainen energialataus, ettei se takuulla jätä ketään kuulijaa kylmäksi.

”En tiiä oliks tää just paras kappale mistä tehdä uus sinkku, mutta tää taisi olla ainoa vähänkään radioystävällinen biisi tuolta levyltä” toteavat yhtyeen jäsenet naurahtaen uudesta sinkusta.

”Tää biisi tehtiin tavallaan ihan tyhjästä sillon, kun yks radiojuontaja oli meidän studiolla käymässä ja tein ton pohjan sen edessä. Tää kuitenki onnistu ihan jees ja lisättiin biisi albumille” kertoo Eetu.

Lahtelaisten nuorten kokoonpano yhdistää omalla uniikilla tavallaan anteeksipyytelemätöntä punkrock meininkiä ja räpin. Eetu on tuottanut ja soittanut kitaraa punkrock –piireissä, ja Olli toiminut räpin parissa. Yhtye on lähtenyt muodostumaan yhdessä jammailusta ja yhteisestä tavasta purkaa tunteita ja ajatuksia biisien muodossa. Yhtye aloitti julkaisemalla ensimmäisen singlen 2016 vuoden alussa ja lopulta tammikuussa 2017 kokoonpano vakiintui nykyiseksi.

Negatiivisten Nuorten aikaisemmin julkaisemat singlet ovat saaneet hienon vastaanoton ja osa biiseistä, kuten ”Mä Oon Niin Ruma” ja ”Mutsi” ovatkin soineet tiheään YleX:n taajuudella. Kappaleet ovat olleet menestys myös keikoilla, joita yhtyeellä onkin kesäksi useampia tiedossa, kuten muun muassa heinäkuussa Ilosaarirock.

Kuuntele uusi single ”Kellokosken Prinsessa” täältä
Kuuntele edellinen single ”Niinku Sut Omistaisin” täältä
Negatiiviset Nuoret Facebook
Negatiiviset Nuoret Instagram
Negatiiviset Nuoret Twitter

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com

Keikkamyynti Rähinä Live:
Mika Sorola
044 269 6072
mika@rahina.com