Negatiiviset Nuoret julkaisee tänään debyyttialbuminsa ”Negatiiviset Nuoret”

Negatiivisilta Nuorilta julkaistaan tänään 21. huhtikuuta yhtyeen debyyttialbumi, joka kantaa nimeä ”Negatiiviset Nuoret”. Albumi on tiukka kokonaisuus aitoa tunnelatausta ja osoitus kokoonpanon huikeasta ammattitaidosta.

Yhtyeen odotettu esikoisalbumi tarjoilee kuuntelijoille rehellistä punkrock henkeä, kuten taitavalta kokoonpanolta odottaa saattaa. Suorasanaiset biisit rakentavat kokonaisuuden joka ei paljon anteeksi pyytele.

”Tää levy on vähän samanlainen keväinen tuulahdus, ku koiranpaskat paljastuu lumen alta”, avaa bändi albumin kokonaisuudesta.

Matka albumin valmistumiseen ei ollut kuitenkaan helppo, kun tahti on kova ja tavoitteet todella korkealla.

”Löydettiin aarre läheltä aavikkoa ja otettii se mukaan, vaik se oli liian painava meidän kannettavaks. Oltiin vuosi aavikolla vaeltaa ilman pelastajaa ja syötiin toisiamme et pysyttäis hengissä. Meikä joi suurimman osan koko porukan vedestä, ja jengi oli ihan kuses ja kuolemaisillaan. Just kun paska olis osunu tuulettimeen, me selvittiin. Aarre jäi melkein kokonaan aavikolle, mut pääasia et ollaan hengissä”, fiilistelee Eetu albumin valmistumisen kulkua.

Lahtelaisten nuorten kokoonpano yhdistää omalla uniikilla tavallaan anteeksipyytelemätöntä punkrock meininkiä ja räpin. Eetu on tuottanut ja soittanut kitaraa punkrock –piireissä, ja Olli toiminut räpin parissa. Yhtye on lähtenyt muodostumaan yhdessä jammailusta ja yhteisestä tavasta purkaa tunteita ja ajatuksia biisien muodossa. Yhtye aloitti julkaisemalla ensimmäisen singlen 2016 vuoden alussa ja lopulta tammikuussa 2017 kokoonpano vakiintui nykyiseksi.

Negatiivisten Nuorten aikaisemmin julkaisemat singlet ovat saaneet hienon vastaanoton ja osa biiseistä, kuten ”Mä Oon Niin Ruma” ja ”Mutsi” ovatkin soineet tiheään YleX:n taajuudella. Kappaleet ovat olleet menestys myös keikoilla, joita yhtyeellä onkin kesäksi useampia tiedossa, kuten muun muassa heinäkuussa Ilosaarirock.

Kuuntele albumi “Negatiiviset Nuoret” täältä
Kuuntele single ”Kellokosken Prinsessa” täältä
Negatiiviset Nuoret Facebook
Negatiiviset Nuoret Instagram
Negatiiviset Nuoret Twitter

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com

Keikkamyynti Rähinä Live:
Mika Sorola
044 269 6072
mika@rahina.com