Elastinen Kummien hallitukseen

Tiedote. Julkaistu: 27.03.2014 klo 08:00 – Lastenklinikoiden Kummit ry

Yksi Rähinä Recordsin perustajista, artisti/tuottaja Kimmo Laiho (Elastinen) aloittaa työnsä Lastenklinikoiden Kummien hallituksessa. Elastinen on ollut jo vuosia mukana Kummien tukityössä lapsipotilaiden hyväksi ja nyt tähän kummitoimintaan liittyy uusi ulottuvuus.

Kummien toiminnanjohtaja Anne Knasterin mukaan Elastisen osaamista aiotaan hyödyntää mm. tapahtumasuunnittelussa:

“Kummien laaja-alaista asiantuntijuutta ja poikkitieteellistä osaamista edustava hallitus saa Elastisesta loistavan lisän joukkoonsa. Maailma ympärillämme muuttuu kovaa vauhtia ja erityisesti nuorten parissa nousevat trendit ja liikkeet ovat niin nopeita, että Elastinen tuo tietämyksellään meille arvokkaan lisän esimerkiksi nuorisotapahtumien suunnittelussa. Haluamme Elastisen avulla jatkossakin tarjota lapsille ja nuorille huippuluokan hyväntekeväisyystapahtumia, joista Elämä Lapselle -konsertti on noussut jo itsessään lähes institutionaaliseen asemaan. Elastisen liittyminen Kummien hallitukseen on siinäkin mielessä upeaa, että hänellä on taustallaan vuosien käytännön kokemus Kummien työstä.”

Elastinen on niin ikään innoissaan uudesta haasteesta ja vaikutusmahdollisuudesta:
“Olen tehnyt pitkään Kummien kanssa yhteistyötä, ja minulle Kummien hallitukseen pääseminen on suuri kunnia ja otan sen erittäin isolla ilolla vastaan. Tulen tekemään hommassa parhaani ja uskon olevani oikea mies hommaan. Mahtavaa päästä nyt toden teolla vaikuttamaan.”

Kummien hallituksen muut jäsenet ovat Tuomo Raasio (pj.), Olli Puntila, Sirpa Smolsky, Mikael Knip, Pirjo Nuotio, Jukka Kohonen, Jussi Mertsola ja Lauri Ollari. Hallituksen työhön osallistuvat myös toiminnanjohtaja Anne Knaster, kunniapuheenjohtaja Kalevi Tuominen sekä asiantuntijajäsen Jari Petäjä.

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko 20-vuotisena toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä.