Brädiltä julkaistaan tänään 1. maaliskuuta uusi single Westside Story

Tänään 1. maaliskuuta julkaistaan Brädin tulevalta albumilta viides single ”Westside Story feat. Kasmir”. Pähkinänkuoressa biisi on Brädi oodi teiniaikojen gangsta-rapille, johon hän itse rakastui 80-90 -luvun taitteessa. Kappaleen tuotannosta on vastannut suomalainen huipputuottaja Sakke Aalto. 

”Yritimme tuoda biisiin sellaista fiilistä, että ikään kuin palaamme takaisin, niihin aikoihin ja fiiliksiin, vedetään kerran vielä, niin kuin oltaisiin gansta-rap-päissämme olevia junnuja. Haluaisin, että biisi toimisi hienosti esimerkiksi vanhojen kavereiden jälleennäkemisissä, kun ollaan vanhalla hyvällä jengillä kylillä”, Brädi valottaa.

”Mä oon tehny aikaisemmin Saken kanssa yhteistyötä ja nyt Rähinän pikkujouluissa sovittiin, että tartutaanpas taas hommiin ja tehdään yhdessä taas musaa. Ihan super hieno mies, joka ei pidä itsestään suurta meteliä. Sessioissa puhutaan yhtä paljon elämästä, kuin musiikistakin.”, Brädi kertoo.

Brädin marraskuussa julkaistu biisi ”Saturnus feat. Illi” on ylittänyt upeasti kultarajan ja kappale on soinut ahkeraan myös radiokanavilla. Tulevan albumin kakkossingle ”Kombo feat. Evelina” on ylittänyt menestyksekkäästi platinarajan. Muut singlejulkaisut tulevalta albumilta ovat Mestariteos feat. Archie Cruz ja Kuningas feat. Raappana.

Musiikin ohella Brädiä on työllistänyt lahtelainen koripalloseura. Lahti Basketball voitti debyyttikaudellaan, viime vuonna, koripalloilun miesten 1B -divisioonan, nousten täksi kaudeksi 1A -divisioonaan, jota johtaa tällä hetkellä. Brädi istuu seuran hallituksessa ja toimii kotiotteluiden kuuluttajana.  Artisti toimii myös Lahden Sibeliustalon / Lahden Messujen hallituksessa.

Kuuntele single Westside Story feat. Kasmir
Brädi Facebook
Brädi Twitter
Brädi Instagram
Lataa promootiokuvat täältä

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Essi Kivitie / Rähinä Records
essi@rahina.com

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com