Timo Pieni Huijaus

Timo Pieni Huijaus (Timo Snellman) on vaikuttanut suomihiphopin saralla jo kauan. Ennen ensimmäisen oman albumin Emävaleen julkaisua, Timo Pieni Huijaus on vieraillut usean suomalaisen rap-artistin levyllä, niin tuottajana kuin räppärinäkin.

Tunnetuksi Timo Pieni Huijaus on tullut muun muassa Rähinän julkaisemilla albumeilla Pommi 1, 2 ja 3 sekä Elastisen kanssa julkaistun E.T.T.E.-levyn kautta. Elastisen kanssa tehty Fisuu kappale on soinut suomalaisten sydämiin lähes kaikissa kansamme baareissa.

Timo Pieni Huijaus keikkaili Elastisen kanssa tiiviisti 2004–2008 välisen ajan, tehden useita satoja keikkoja ympäri Suomea. Vuonna 2008 Timo julkaisi Pyhimyksen kanssa Arvoitus Koko Ihminen nimeä kantaneen levyn, joka nousi julkaisuviikollaan Suomen viralliselle albumi listalle.

Timo Pieni Huijaus on tunnettu virtuoosimaisista ja kantaaottavista lyriikoistaan, jotka eivät jätä kuuntelijaa kylmäksi. Ensimmäisen sooloalbumi Emävale tiivisti yhteen artistin kokemuksia nuoruuden ikävuosilta. Albumin teemat olivat laajempia ja soundit synkempiä.

Uudella albumilla Kaikki Loppuu Timo Pieni Huijaus päästää kuuntelijat lähemmäksi omaa maailmaansa. Artisti tuo esille omia ajatuksiaan ja elämäänsä positiivisella tavalla, vaikka teemat liikkuvat arjessa ja yhteiskunnallisissa teemoissa. Albumi on viihdyttävän kantaaottava paketti, jonka tarkoitus on herättää kuuntelija pohtimaan omaa käyttäytymistä ja suhtautumista toisiin ihmisiin. Albumin ensimmäinen single ”Pleiboi” on saanut loistavan vastaanoton radiokanavilla ja se nousi mm. YleX:n A-soittolistalla sekä Voicen latauslistalle.

Timo Pieni Huijaus & Elastinen: E.T.T.E. (2006)
Timo Pieni Huijaus & Pyhimys: Arvoitus Koko Ihminen (2008)
Timo Pieni Huijaus: Emävale (2010)
Timo Pieni Huijaus: Kaikki Loppuu (2012)

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
puh. +358 44 2696072
mika@fullsteam.fi

Timo Pieni Huijaus

Promokuvat


Twitter

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Spotify

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Code: 104
Please refer to our Error Message Reference.