Ike

27-vuotias Ike ponnahti julkisuuteen vuonna 2013 The Voice of Finland -laulukilpailusta. Elastisen joukkueessa kilpaillut Ike lauloi tiensä hienosti finaaliin asti, ja tuolloin Elastisen ja Illin Ikelle tuottama finaalikappale ”Vaiheillaan” nousi radioidenkin soittolistoille.

The Voice of Finlandin jälkeen Ike on keskittynyt musiikkiin ja itseensä treenaten laulua, keikkailen, ja tehden musiikkia. Ike on featannut mm. Uniikin ”Naiseni Mun” kappaleella ja Prinssi Jusufin ”Prinssille Morsian” kappaleella. Kolmen vuoden aikana Ike on myös keikkaillut ahkerasti Jontte Valosaaren kanssa.

Ike tämän kolmen vuoden aikana löytänyt itsensä ja oman tyylilajinsa. Elämässä on tapahtunut paljon ja kokemukset ovat kasvattaneet Ikea ihmisenä sekä artistina.

Nyt Ike haluaa laulaa ja kertoa itselle tärkeistä asioista. Iken musiikin pohjalla on omat fiilikset ja musiikki toimii kanavana purkaa kokemuksia ja ajatuksia.

”Laulan tunteistani ja kokemuksistani, enkä ajattele itseäni valmiina tai tietyn genren edustajana. Stoorin täytyy tulla sydämestä. Enkä mä pelkää olla herkkä. Elämä on matka, jossa opitaan ja koetaan. Siitä kaikesta haluan laulaa,” Ike tiivistää.

RnB –vivahteita Iken musiikista voi kuitenkin löytää. Poppiakin ehkä vähän. Lahjakas laulaja purkaa tuntojaan musiikkiin taidokkaasti.

Tämä Rähinä Recordsin tuorein sainaus tarjoaa levy-yhtiön kavalkadiin jälleen jotain ihan uutta.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Ijäs / Rähinä Records
jaana@rahina.com

Ike

Promokuvat


Twitter

Instagram

Spotify