Elastinen

Elastinen (Kimmo Laiho, s. 1981) on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille sekä toimi Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana vuoteen 2015.

Elastinen
Elaksis Kivi 2004
Anna Soida 2006
E.L.A. 2007
Iso Kuva 2015

Elastinen feat -albumi 2016

Fintelligens
Renesanssi 2000
Tän Tähtiin 2001
Kokemusten Summa 2002
Nää Vuodet 1997-2003
Lisää 2008
Mun Tie Tai Maantie 2010
Täytyy Tuntuu 2011

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut:
Essi Kivitie / Rähinä Records
essi@rahina.com

Keikkamyynti:

Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
puh. +358 44 2696072
mika@fullsteam.fi

Elastinen

Promokuvat


Twitter

Instagram

Spotify

Facebook

Joko ehdit tsekkaa VIIVI HUUSKAn tekemän #Peili -videon? Mitä tunteita herättää?
Kuuntele Spotifyssa : http://bit.ly/ElastinenPeili
... See MoreSee Less

View on Facebook

PEILI
Video by VIIVI HUUSKA

Syksyn inspiroivin ihmiskontakti on ollut mahtava Viivi. En oo pitkään aikaan tavannut ihmistä joka sais mussa avattua jotain uutta luovuutta ja osais haastaa mua oikeella tavalla. Oli ensimmäisestä keskustelustamme lähtien selvää että Viivi oli tähän just se oikee.
Oon tehnyt tai ollut tekemässä yli 60 musavideoo. Kaava on ollut aikalailla aina sama, kädet heiluu ja joku makee tausta vaihtuu. Se ei tuntunut tässä kohtaa oikealta tavalta. Annoin Viiville vapaat kädet ja oikeudet kuvittaa biisi haluamallaan tavalla. Ainoo ehto oli ettei mennä autopesulaan.

Tanssi niinkuin kukaan ei katsois! Olin 2 h tyhjässä salissa kameran kanssa, ei saa breikkaa, ei saa tanssia hiphoppia. Näytä mitä biisi saa tuntemaan. Anna mennä, anna tulla. Mitä kauemmin meni, sitä parempaa ja aidompaa liikettä alkoi tulla ulos. Kuvauspäivän jälkeen oli outo olo, mitä tuli tehtyä. Alun monologi tuntui aluks lähes mahottomalta. Oon luonut omalle ilmaisulleni niin tiukat rajat ja vahtinut niitä niin kauan että niistä murtautuminen on pelottavaa. Aina kun heittäytyy, vastaanotto jännittää. Oon kuitenkin tosi ylpee että tehtiin jotain tosi erilaista ja video kuvittaa musta täydellisesti biisin tunnelman.

Kiitos Viivi, vapautit mussa jotain jota olin pitäny jemmassa ja ehkä itekin jännittänyt. Oon todella kiitollinen että tutustuttiin. To be continued.
... See MoreSee Less

View on Facebook